България ще се включи в Wings for Life World Run за трети път

На 5 май отново ще бягаме за тези, които не могат

0
 

Сподели

Shares

Най-голямото световно бягане с кауза – Wings for Life World Run, се завръща и през 2019. На 5 май точно в 14:00 ч. местно време (11:00 часа UTC) хиляди души от  десетки различни държави ще стартират едновременно, за да подкрепят фондация Wings for Life и мисията й – гръбначните увреждания да станат напълно лечими. Сред тези страни за трети пореден път ще бъде и България. 

Wings for Life World Run
Снимка: Ian Witlen for Wings for Life World Run/Red Bull Content Pool

Регистрация за събитието

И тази година в София ще има официално организирано събитие от Run BG, в което всеки може да се включи. 

Повече информация за бягането в Борисовата градина вижте ТУК.

Регистрацията за събитието вече започна. Още сега имате възможност да дадете своя принос за каузата, като се запишете за участие в събитието на 5 май. Можете да го направите през приложението на Wings For Life (достъпно с Android i iOS). Минималната такса, която дарявате с регистрацията си, е 8 евро, но ако желаете, можете да допринесете и с по-висока сума. 

Стъпките, които трябва да следвате, вижте ТУК.

С участието си в кампанията вие стимулирате…

Напредъка в изследователската дейност, която търси лек за гръбначните заболявания. В последните години все повече учени от цял свят считат, че дори и хроничните увреждания могат да станат лечими.

Колкото повече хора подкрепят каузата, толкова повече се увеличава възможността да бъде намерено решение на проблема съвсем скоро.

Wings for Life 2018
Снимка: Leo Francis/Red Bull Content Pool

През 2018 г. в световното бягане се включиха 200 локации в 60 различни държави, като броят изминати километри беше 943 484.

Повече информация за миналогодишното издание на Wings for Life World Run можете да намерите и ТУК. 

Нека станем част от глобалната инициатива и през 2019 г. и заедно с повече от 50 различни държави по света дадем крила за живот.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.