Mare Infinitum – новият спектакъл на Театър на сетивата

0
 

Сподели

Shares

Едно от необикновени изживявания, които можем да си подарим – сетивният спектакъл-лабиринт на Театър на сетивата, София, ще продължи да радва всички търсачи на силни усещания и през 2019. Добрата новина е, че в програмата е заложен нов жанр – „мета театър“. Той ще доведе сетивата ви до техните предели и ще направи опит да прехвърли съзнанието ви отвъд възприетото от него измерение.

Театър на сетивата

Името на новия спектакъл-лабиринт е Mare Infinitum, а най-хубавото е, че в същността си той е интерактивен. В този случай зрителите са активни участници, които лично си взаимодействат с артистите и изграждат свой собствен спектакъл на сцената на собственото си съзнание. Пътуващите през Лабиринта преминават през предварително подготвена сетивна инсталация, наситена с необичайни провокации – слухови, осезателни, обонятелни, визуални и вкусови.

За да се впуснете в това необикновено изживяване е необходимо да заявите участие предварително. Повече информация за билетите, както и за самия спектакъл, можете да намерите на официалния му сайт.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.