„Някой ден или сега?“ – новото ти „Аз“ не пита, а ти казва

От Birell (бирата без алкохол) те мотивират с чудесни награди в борбата за ефективно справяне с новогодишните обещания

0
 

Сподели

Shares

Новата година е време за постигане на нови цели. Да се мотивираме да надграждаме себе си и да не спираме да се предизвикваме, докато не достигнем най-добрата версия на собственото си “Аз”. Навярно и вие сте от хората, които посрещнаха тези 365 дни със същия стремеж. А започнахте ли да го изпълнявате? Ако отговорът ви е „някой ден…“, новата кампания на Birell (бирата без алкохол) ще ви мотивира да не отлагате повече и да го направите „СЕГА!“.

Каква е идеята на кампанията?

Да покажете, че вече не отлагате за следващия понеделник да направите първата крачка към новото си “Аз”. За да го разберат всички, просто трябва да използвате социалните мрежи Facebook или Instagram и да споделите какво ново започнахте. Няма значение дали е свързано със спорт, хоби, хранене или друга цел, която винаги сте искали да постигнете.

Birell

А за да докажат, че всяко усилие се възнаграждава, от Birell осигуряват вдъхновяващи награди всяка седмица:

  • 5 броя раници
  • 3 броя Sweatproof wireless Bluetooth 4.0 слушалки (да, идват и със симпатичната спортна бутилка)
  • 1 Bluetooth смарт гривна

Голямата награда в края на кампанията пък е велосипед Drag Grand Canyon Comp.

Как да участвате в играта

  • За да се включите, трябва просто да публикувате в личния си профил във Facebook или Instagram снимка или видео от новото занимание, което сте започнали. За целта публикациите ви трябва да бъдат публични.
  • Опишете с няколко думи предизвикателството си.
  • Завършете публикацията с хаштаг #ПредизвикахСе.

С тези три лесни стъпки вие си гарантирате участие за седмичните награди (участвате само в седмицата, в която се включите в предизвикателството), както и за велосипеда в края на играта. Можете да се включите с новото си начинание до 10-и март.

BirellЗащо Birell?

Защото Birell e бира без алкохол със страхотен вкус. Това е възможно, тъй като е създадена с качествени съставки от естествен произход. Освен това тя съдържа по-малко калории и всъщност има изотонични свойства, което я прави идеална за хората с активен начин на живот. Дали в обедната почивка или след тренировка, това което имаш с Birell e чудесен вкус, повече бодрост, по-малко калории, без добавени подсладители.

Повече информация можете да намерите на официалната страница на играта, както и във фейсбук.

Advertisement

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.