Къде да пътуваме през 2019

Някои от най-добрите дестинации според класациите на Lonely Planet

0
 

Сподели

Shares

Къде да пътуваме през 2019? Знаем, че изследователският ви дух иска да обиколи целия свят (което разбира се, ви пожелаваме), но ако не успеете да го осъществите в следващите 355 дни, ние ви предлагаме само няколко дестинации, които обаче наистина си заслужават. Почерпихме идеи и вдъхновение за тях от Lonely Planet – един от най-разпознаваемите в световен мащаб дистрибутор на пътеводители и ръководства за пътуване.

Ето ги и едни от най-добрите места за пътуване през 2019:

Държави

Шри Ланка, Германия, Зимбабве, Панама, Киргизстан, Йордания, Индонезия, Беларус, Сао Томе и Принсипе, Белиз. Това са 10-те държави, които оглавяват класацията за места, които да посетим през 2019. Екзотични, диви и приключенски, може би ще се съгласите, че отидете ли в някоя от тях, преживяването ви ще е незабравимо. Следващата галерия разкрива красотата на всяка една от тях и навярно ще ви провокира да замечтаете.

Градове

Градовете, които да посетите през 2019 в класацията, също са 10 и не по-малко интересни от изброените по-горе дестинации. Добрата новина е, че някои от тях са близо до България и достигането до тях е лесно. Няма да ви държим повече в неведение, ето ги и тях: Копенхаген (Дания), Шънджън (Китай), Нови Сад (Сърбия), Маями (САЩ), Катманду (Непал), Мексико сити (Мексико), Дакар (Сенегал), Сиатъл (САЩ), Задар (Хърватия), Мекнес (Мароко).

10 cities you'll want to visit in 2019, ranked by our globetrotting travel pros. #BestinTravel

Публикувахте от Lonely Planet в Сряда, 7 ноември 2018 г.

И още няколко предложения…

Следващата порция предложения за пътуване е определяна като едни от най-високо ценените световни дестинации, за което ние сме съгласни. Сред тях са долината на река Нил, град Лодз в Полша, Great Smoky Mountains в САЩ, Малдивите, Хюстън (САЩ), Аржентина, Бангладеш, Албания, Еквадор, Словения.

Get off the beaten track in 2019 and head to one of our top 10 regions for 2019. #BestinTravel

Публикувахте от Lonely Planet в Сряда, 21 ноември 2018 г.

 

Допълнете списъка си с някои от всички изброени дестинации и превърнете 2019 в една незабравима приключенска година.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.