Включване от Боровец: условията в празничните дни

0
 

Сподели

Shares

Седмица след официалното откриване на ски и сноуборд сезона в Боровец, екипът на 360° също постави началото му и изпрати отминаващата 2018 г. по един специален начин.

Включване от Боровец
Снимка: Василена Спасова

На много слънце и добри условия по пистите се радваха гостите на курорта по време на празничните дни. Ето какво сподели Василена Спасова – един от сноуборд кореспондентите ни там:

Макар и с очаквания за неблагосклонно към карачите време, условията по пистите в Боровец в последните дни от 2018 г. бяха чудесни. Вълнението от това завладя многобройните скиори и сноубордисти в курорта, които правеха спускане след спускане цял ден.

Кои писти са отворени към настоящия момент можете да следите и на официалния сайт на Борвец, където информацията непрекъснато се актуализира.

Напомняме ви, че все още имате шанс да спечелите сезонна лифт карта за делнични дни, за да не спирате да се наслаждавате на любимото си зимно занимание в следващите няколко месеца. За целта поръчайте специалния брой на списание 360° от ТУК и автоматично ще станете претендент за наградата, която ще изтеглим след броени часове.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.