Приключения по женски: екипировка за студените дни

Няколко предложения от SCOTT

0
 

Сподели

Shares

Ето че отново пред нас достига нова порция 365 дни и жажда за приключения в тях. Да, към настоящия момент те са студени, но това далеч не ни спира да мечтаем за силни емоции. По тази причина предлагаме на всички дами два модела якета от SCOTT и една блуза, които да бъдат мотивацията, от която имат нужда, за да не спират да бъдат активни, дори и в най-мразовитите моменти.

Пухенка SCOTT Insuloft Explorair Down Premi

Пухенка SCOTT Insuloft Explorair Down Premi

Едва ли се учудвате, че първият модел, за който ще ви разкажем, е пухенка. Благодарение на този тип якета се чувстваме комфортно, когато навън е студено, а SCOTT Insuloft Explorair Down Premi не е изключение. Пухенката е дебела, но същевременно и много лека. Два пъти по-голямо удобство – топлина, когато сме я облекли и лекота, когато трябва да я пренасяме в багажа си. Самият пух е импрегниран водоустойчив, което помага на якето да съхне три пъти по-бързо, в сравнение с обикновените модели. Downcel технологията от своя страна гарантира равномерно разпределние на пуха и предотвратява набирането му. Е, мили дами, това означава, че ще ви топло в цялата горна част на тялото, което прави SCOTT Insuloft Explorair Down Premi много добър избор за зимните студени дни.

Scott Jacket Insuloft Light Down

Scott Jacket W's Insuloft Light Down

Моделът Scott Jacket Insuloft Light Down е съставен от естествен гъши пух, а най-хубавото е, че можете да изберете как да го носите – или като отделно яке, или като отделен слой под шел яке в най-студените дни. Сред предимствата на модела са, както вече споменахме, самият пух, който е TRACKMYDOWN™ и с ясен произход. Също така якето има джобове за ръцете, пристягане на талията и възможност да стане компактно, когато го сгънете и приберете в раницата си.

SCOTT Defined Light Women’s Pullover

SCOTT Defined Light Women's Pullover

Разтеглива и дишаща, този модел блуза може да бъде носена като термобельо или като допълнителен слой. Сред предимствата й е, че е много удобна и мека на допир, което гарантира чувство на комфорт през цялото време. SCOTT Defined Light Women’s Pullover има джобче с цип и цип по средата за лесно обличане и събличане, а в горната му вътрешна част има мека материя, благодарение на която той няма да ви драска по брадичката.

Посочените модели можете да намерите в магазини SCOTT – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14, както и онлайн на scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.