Боровец открива сезона на 15-и декември

Добри условия и намалени лифт карти очакват всички любители на зимните спортове в началото на сезона

0
 

Сподели

Shares

Точно в 8:30 ч. в съботния ден (15-и декември) ще бъде даден стартът на ски сезона в Боровец.

По традиция на първата седалка на лифт „Ястребец Експрес“ ще бъде Петър Попангелов, заедно с надеждите ни в ски спортовете – децата от ски клубовете в Боровец. Именно те ще поставят символичното начало на сезона.

Боровец открива сезона
Снимка: My Borovets
Кои писти ще бъдат отоворени в началото на сезона?

Любителите на белите спортове ще имат възможност да карат по пистите „Попангелов“ и „Ястребец 3“ в ски центъра „Ястребец“. Ще бъдат отворени и „Рила“, „Иглика“ и „Ротата“ в ски център „Ситняково“.

Условията за каране по тези писти са добри, като междувременно работата по подготовката на останалите не спира. При ниски температури и по-добри условия, Боровец ще отвори и тях. А всички любители на разходките в зимната планина ще могат да използват кабинковия лифт „Ястребец“ през уикенда.

Боровец
Screenshot: https://www.borovets-bg.com
Намалена лифт карта

Другата добра новина след тази за откриването на сезона е, че в периода от 15-и до 21-ви декември лифт картите ще бъдат на специална намалена цена – 30 лв. за възрастни и 15 лв. за деца.

Цени на лифт картите през сезона

58 лв. за възрастни, 32 лв. за деца и 42 лв. за младежи до 22 г. и възрастни над 65 г. ще бъдат дневните такси за лифт карта през този сезон. Курортът продължава да предлага разнообразие от карти като сред тях е и пропускът за 6 непоследователни дни. Цената на сезонната карта остава непроменена – 1000 лв. за възрастни и 700 лв. за деца, като тя важи и за нощното каране. Сезонната карта, която важи за делнични дни, също остава с непроменена цена – 500 лв за възрастни и 300 лв. за деца.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.