Никола Абаджиев-Коки – на гребена на прогреса

Цялото интервю с новия български атлет на Red Bull можете да прочетете в специалния брой на списание 360°

0
 

Сподели

Shares

Разкажи ни за момента, в който разбра, че ще бъдеш един от алтетите на Red Bull. Как ти съобщиха?

Всъщност в деня, в който разбрах, че ще бъда един от атлетите на Red Bull, ми се случи нещо още по-вълнуващо – летях с Весо Овчаров! И когато кацнахме в Драгалевци и аз все още не можех да повярвам, че това е истина, разбрах, че този полет ми е за Добре дошъл в Отбора!! Нямам думи да опиша всичко, което преживях в този ден.

Никола Абаджиев
Снимка: Tihomir Rachev / Red Bull Content Pool

Няма как да скрием вълнението си, че научихме подробности за специалния момент, в който Никола Абаджиев-Коки е станал атлет на Red Bull, по време на интервюто ни с него за специалния брой на списание 360°, което се случи още преди новината да е официално обявена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Никола Абаджиев е вторият български атлет на Red Bull

Също така младият кайтсърфист ни разказа за първите си дни във водата, професионалния път, който е изминал до момента, както и за любовта си към сърфа. Не пропускайте да прочетете цялото интервю с Коки на страниците на специалния брой на 360°. Заслужава си, обещаваме ви!

Списанието можете да си закупите от големите вериги супермаркети, бензиностанции, молове, както и селектирани РЕП-ове в цялата страна, а най-лесно е да го поръчате през нашия сайт (линк като се пусне статията за онлайн продажбата) и след това ще го получите с безплатна доставка. 

А в галерията по-долу можете да видите повече кадри с кайтсърфиста, които не успяхме да поместим на страниците на списанието:

Вижте повече за цялото семейство на Коки Абаджиев, на които ние в 360° сме фенове отдавна и вече са били главни герои на наша корица в брой Лято 2017.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.