Red Bull Manny Mania в България

0


Дата на събитието: 21.05.2011

Сподели

Shares

С огромно удоволствие съобщаваме страхотната новина, че скейт квалификациите Red Bull Manny Mania идват и в България! Това e едно от най-престижните скейт състезания в света, дело на американския про – Джо Брезински.

Red Bull Manny Mania - Квалификации

Накратко, Red Bull Manny Мania е състезние на баланси и абослютно всички разновидности на баланси, които зависят единствено и само от вашето въображение. Първото издание се провежда през 2007 и веднага става популярно сред скейтърите. През последните няколко години Red Bull Manny Мania обиколи цял свят във формат на верига национални турнири, завършващи със световен Финал. А сега вече и България е част от глобалната карта!

Какво точно ще се случи:

Red Bull Manny Мania ще се състои в четири кръга в четири български града. От състезанията ще се излъчат участниците в Националната квалификация за световния Финал през август. Местата и датите на отделните състезания са:

София, Паметника на съветската армия: 13 май
Пловдив, Градската градина: 14 май
Стара Загора, скейт парк Стара Загора: 15 май
Варна, Морската градина: 17 май

Четирите състезания ще следват една и съща програма – загрявка от 16:00 часа и официално начало от 18:00 часа.
Националната квалификация връща екипа на Red Bull Manny Mania в София: 21 май с начало 18:00 часа. Всяко от състезанията излъчва четиримата най-добри скейтъри, които продължават надпреварата на 21 май в София. За тях са предвидени и предметни награди от Insomnia и Dragon.

Победителят от този финален етап ще представлява България на световния Финал в Ню Йорк на 20 август.
Точно така: наградата е пътуване до Ню Йорк и шанса българин да „блесне” на световната скейт сцена!

За радост на нашите карачи в състезанието няма компромис с качеството на уредите – те са специално изработени за баланси – ръбове, рейлове и баланси с различни височини.

Правилата на Играта:

Във всеки рън ще участват по четирима скейтъри.
И една подсказка: съдиите ще искат да видят не един супер сложен трик, а по-скоро серия от различни трикове. Естествено, те всички трябва да бъдат базирани на баланси – преден, заден, switch. Важно е също така да се използват различните уреди.

Важно:


За да участвате, трябва да се запишете предварително онлайн – процедурата е простичка: просто изпращате мейл на адрес bg-register@redbullmannymania.com, където посочвате:
– Трите имена
– Рождена дата
– Телефон за връзка
– В кой от градовете ще се състезавате.
Няма специална форма за попълване, не се изисква да е на английски, пишете на кирилица или латиница – както ви е по-лесно. Организаторите ще се свържат незабавно с вас, за да уточнят подробности около участието ви.
Не забравяйте, че за да участвате, трябва да имате навършени 14 години. Това правило не може да се пренебрегва поради факта, че победителят ще пътува за САЩ.

В деня на всяко състезание уредите ще бъдат на разположение за всички, които искат да покарат!

Очаквайте още подробности около състезанието на сайта.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.