Премиера на списание 360° на Дни на предизвикателствата

Ще можете да видите Списанието за първи път по време на фестивала, преди официалното му излизане на пазара на 5-и декември

0
 

Сподели

Shares

Днес (3-ти декември) е денят, в който започва четиринадесетото издание на Дни на предизвикателствата.

С огромно вълнение ви съобщаваме, че именно по време на фестивалната програма ще можете да видите новия брой на списание 360° за първи път преди официалното му излизане на пазара на 5-и декември.

Както може би вече знаете, в концепцията на специалния брой на 360° са заложени не само вълнуващи теми, но и много ваучери за приключения и екипировка, както и томболи с награди.

Всеки, който закупи Списанието в рамките на фестивала, ще участва в томбола за спечелване на сезонна лифт карта за делнични дни на Боровец.

Големият победител ще бъде официално обявен на сцената в Аула „Максима“ на 5-декември, малко преди официалния завършек на фестивалната програма.

Skiing
Photo by Willem De Meyer on Unsplash

А в онлайн томболата ни за спечелване на още три лифт карти за нощно каране на Боровец и една сезонна карта за делнични дни при предварителна поръчка на Списанието, можете да се включите като закупите новия брой на 360° през формата в статията. Крайният срок е 16:30 ч. на 6-и декември.


За да отпразнуваме специалния брой на 360°, сме подготвили и още дейности, от които печелившите ще бъдете отново вие. Пред щанда на медията във фоайето на Аула “Максима” ще видите опънат слаклайн. Тези от вас, които успеят да минат по него, ще спечелят стар брой на Списанието по избор (имайте предвид, че някои от броевете са изчерпани и този, който искате, може да го няма).

Дни на предизвикателствта 2018

Богатата програма на Дни на предизвикателствата можете да видите ТУК, а ние с нетърпение ще ви очакваме, за да си поговорим за приключения!

Не спирайте да се вдъхновявате!

*Един човек може да участва няколко пъти в томболата (независимо дали онлайн или по време на Дните), в случай че закупи повече от едно списание.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.