Беглика 2011

0


Дата на събитието: 19.08.2011

Сподели

Shares

Беглика 2011

Остават само няколко месеца до пореднoто издание на еко-фестивала Беглика. Събитието се провежда за четвърти път и като всяка година организаторите са ни подготвили цял куп интересни и вълнуващи предложения.

От 19 до 21 август 2011 г.на язовир Беглика ни чакат десетки практически работилници (“уъркшопове”) и презентации на екологични и твoрчески теми. Ще има сцена за българска и балканска музика, надсвирване с гайди и платформа за визуални изкуства- видео арт, фотография, а също и скулптура с участници от три континента.

Беглика 2011 е и перфектното място да пробваш разни интерени нови неща, като жонглиране, клоунада, акробатика, правене на кукли. Няма проблеми да дойдете и с дечицата – има специално място за игра за малките под открито небе.

Като всяка година до язовира ще има къмпинг, места от където можеш да си купиш вкусно хапване от еко производители, компостни тоалетни (за да запазим природата както сме я заварили) и места за разделно събиране на отпадъци.

И нещо екстремно: тази година в рамките на Беглика има и фестивал на свoбодния полет “Лудо пиле”. Всеки от участниците ще може да изпробва изработения от него костюм или апарат за летене.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.