Поръчай предварително списание 360° и спечели награди

Закупете предварително новия брой на Списанието и ще участвате в томбола за пет карти за нощно каране на Боровец и една сезонна за делнични дни

0
 

Сподели

Shares

Списание 360° излиза в началото на декември с нов специален брой. Той ще отбележи десетата година от създаването на медията, ще бъде с нов, по-голям формат, пакет с 13 ваучера на стойност над 360 лв. и ще включва теми в над 100 страници от най-доказаните български автори в света на приключенските спортове.

Преди официалното му пускане на пазара (бел. ред. 5-и декември), от днес (28.11.2018 г.), обявяваме Седмица на предварителните поръчки, като до 16:30 ч. на 6-и декември можете да закупите брой. За целта, трябва да попълните полетата във формата по-долу. 

Предварителна поръчка - кампания

Като част от кампанията за предаврителна продажба на 360°, Боровец предоставя пет лифт карти за нощно каране и една сезонна карта за делнични дни за всички. Всички, закупили Списанието в дните преди официалното му пускане на пазара, ще участват в томбола всеки ден за една от тези карти.

Освен това всички, заявили брой предварително, ще го получат с безплатна доставка до посочен адрес на територията на България. Цената на Списанието е 18 лв., за които получавате и ваучери за многократно по-висока стойност – над 360 лв., с които искаме да ви стимулираме да бъдете активни.

  • Поръчай брой предварително, не по-късно от 6-и декември – 16:30 ч., за да участваш за спечелването на: Една от пет лифт карти за нощно каране на Боровец и една сезонна лифт карта за Боровец.
  • Всеки делничен ден между 29-и ноември и 5-и декември, в 17:00 ч., ще теглим по един участник за деня от всички, закупили брой. Победителят ще получи лифт карта за нощно каране на Боровец. Закупилите брой след часа на теглене, ще участват в томболата на следващия ден. 
  • Всички участници, закупили брой от началото на кампанията до 16:30 ч. на 6-и декември, ще участват в томбола за спечелване на сезонна лифт карта за делнични дни (включително и нощно каране от понеделник от четвъртък). Победителят ще стане ясен на 6-и декември в 17:00 ч.

    Тегленето на победителите очаквайте всеки делничен ден в 17:00 ч. на фейсбук страницата на списание 360°

    Боровец

Броят излиза на пазар на 5-и декември. Ако сте направили предварителна поръчка, очаквайте доставката на Списанието до 7-и декември.

Форма за предварителна поръчка

    Име, Фамилия*

    Email/*

    Точен адрес*

    Телефон*

    Пощенски код*

    Начин на плащане:
    банканаложен платеж

    Коментар:

    Превод по сметката на фирма “Екстрийм медия” ООД
    Банкова сметка:
    Райфайзенбанк ЕАД
    IBAN: BG89RZBB91551007205827
    BIC: RZBBBGSF
    В полето “основание за плащането” напишете: Предварителна продажба списание 360°

    Ваучери на стойност над 360 лв. очакват всеки, закупил новия брой. Между тях ще откриете:

    • Ваучери с парична отстъпка от цената на продуктите за някои от най-добрите марки и магазини в екипировката за занимания на открито;
    • Ваучери за посещение на приключенски активности и локации като катерене, рафтинг, рапел, настаняване в хижа, полет с парапланер;
    • Ваучери за сервизиране на ски, борд или колела + отстъпка при покупка;
    • Еднодневен ски или сноуборд курс;

    Вижте конкретните ваучери, които ще откриете в новия брой на 360°.

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.