Споделено финансиране за българските палатки за кола

0
 

Сподели

Shares
www.vagabondhome.net
www.vagabondhome.eu

Какво ще кажете за  една хубава инвестиция? Уютна вагабондска къща върху личния ви автомобил, създадена от двама творци изобредатели!

VAGABOND HOME е първата българска двуслойна палатка за кола, която стартира с кампания за споделено финансиране в Indiegogo, на 13-и ноември.

Споделеното финансиране е алтернативен начин на спонсориране на различни идеи, при което инвеститори са самите купувачи. През изминалата година Vagabond Home изминава дълъг път на прототипиране, тестване и подобряване, за да стигне именно до създаване на подобна кампания. Ако кампанията е успешна, следващата стъпка за Vagabond Home е влизането ѝ в продукция през януари 2019, за да може първите палатки да се запътят към своите инвеститори през април 2019. Планът е през лятото да тръгнат много нови вагабонти, радващи се на вечерния огън, магичните изгреви и музиката на природата.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ: Vagabond Home – българската палатка за кола

www.vagabondhome.net
www.vagabondhome.eu

В кампанията са обявени три суми с различни проценти отстъпка от крайната цена на палатката: 1699 долара, 2449 долара, 2599 долара.

Целта на кампанията е да събере 55 хил. долара. Ако тази цел не бъде достигната, Indiegogo връща парите на инвеститорите.

Повече за палатката и всичко актуално, което се случва около кампанията, можете да научите от Фейсбук страницата.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.