Защо да отидем на „Дни на предизвикателствата“?

Няколко причини

0
 

Сподели

Shares

Настъпва онзи любим за много от нас момент от годината, в който различни събития ще ни потопят в специалната си атмосфера и ще ни напомнят защо толкова много обичаме приключенията. Едно от тях е “Дни на предизвикателствата” и няма да отречем като кажем, че за пореден път чакаме фестивала с нетърпение.

Програмата на събитието от 3-ти до 5-и декември отново обещава да бъде вълнуваща. По тази причина в следващите редове ще ви изброим няколко причини, поради които и тази година да не пропускате да се впуснете в приключението, наречено “Дни на предизвикателствата”.

Дни на предизвикателствта 2018

Академия първа помощ

Един от интересните уъркшопи в програмата на Дните ще бъде Академия първа помощ. Той ще бъде част от дневната програма на фестивала, която ще се проведе на 5-и декември в “Клуб на пътешественика”. В рамките на 120 минути, с начало – 15:00 ч., ще имаме възможност да научим как се оказва първа помощ.

Открита среща с Тито Томази

Атлетът и пътешественик с колело Тито Томази ще бъде официалният гост на тазгодишното издание на Дните. Освен презентацията му на 5-и декември от 19:50 ч., ще можем да се включим и в открита дискусия с него, която ще се проведе по-рано в рамките на същия ден. Тя ще започне в 12:00 ч. в “Клуб на пътешественика” и ще продължи 90 минути.

Дни на предизвикателствта 2018

Вълнуващи презентации

Няма как да не акцентираме и върху останалите презентации, които ще чуем в Аула “Максима” на УАСГ в дните от 3-ти до 5-и декември. Те ще обхващат различни теми като алпинизъм, пътешествия, сърф, мореплаване, бягане, спелеология.

Дни на предизвикателствата 2018

Премиери на хитови филми

Програмата на “Дни на предизвикателствата” не би била същата без премиерите на хитови филми, които подобно на презентациите в програмата, обхващат различни тематики. Сред тях са биографичният филм за Крис Бонингтън – Bonnington: The Mountaineer – My Life Story, A Land Shaped By Women – филм със спиращи дъха сърф и сноуборд импресии от Исландия, дело на две дами, както и ZABARDAST – историята на една фрийрайд експедиция в Пакистан.

Дни на предизвикателствта 2018

Дискусии по време на дневната програма

Освен срещата с официалния гост Тито Томази, по време на дневната програма на 5-и декември ще имаме възможност да се включим в още интересни дискусии на различни теми. Сред тях са IFMGA – Пътят на гидовете, CYCLE FOR RECYCLE – Яна Меламед и Петър Ванев: Пътешественик на дълги дистанции.

Дни на предизвикателствата 2018

За още много приключения и предизвикателства не се колебайте да посетите “Дни на предизвикателствата”. Пълната програма можете да откриете на официалния сайт на фестивала. Повече информация за него вижте и във фейсбук.

Билети за Дните можете да си закупите предварително онлайн ТУК или на място в магазини СТЕНАТА (всеки, закупил своя билет от магазина, ще участва в томбола за награди). Цената им е 25 лв. за възрастни и 13 лв. за деца. С тридневен пропуск ще можете да се сдобиете и на място на цена от 30 лв. за възрастни и 15 лв. за деца. Еднодневните билети ще са на стойност от 10 лв. за възрастни и 5 лв. за деца и също ще се продават на място в самите дни на фестивала.   

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.