SoADVENTUROUS: джунгли, индианци и досадни папагали

Четвъртото издание от поредицата събития на приключенска тематика в SOHO - SоADVENTUROUS

0


Дата на събитието: 29.11.2018

Сподели

Shares

Четвъртото издание от поредицата събития на приключенска тематика в SOHO – SоADVENTUROUS се задава. То ще се проведе на 29 ноември от 19:00 ч., а гост ще бъде Антония Хубанчева, която ще ни разкаже интересни истории от сърцето на джунглата в Гвиана.

SoAVDNETUROUS

По време на събитието Антония ще сподели какви перипетии среща човек на подобни места. Самата тя се е сблъсквала с тях, когато е попаднала случайно в малко селце в девствената гвианска джунгла.

SoAVDNETUROUS: джунгли, индианци и досадни папагали

Освен това ще научим и любопитни подробности за индианското племе Макуши, което живее в този регион – бит и обичаи, промяната им в настоящето, както и по какъв начин очакват да се развиват членовете на племето в бъдеще. По време на презентацията ще разберем и кой е старият Аликок и как един бляскав ум може да промени историята на цяла държава. И не на последно място, красотата на джунглата и предизвикателствата в нея, също ще бъдат сред основните теми на разговор.

SoADVENTUROUS: джунгли, индианци и досадни папагали
Коя е Антония Хубанчева?

Антония Хубанчева е учен в Българската академия на науките и немския институт “Макс Планк”. Още преди 25 години решава, че ще изследва поведението на животните, а днес вече има зад гърба си експедиции в Хаваи, Карибите, джунглите на Южна Америка. Освен това Антония провежда лекции и обучения за деца и възрастни както в България, така и по света. През 2016 г. е избрана за един от 10-те най-изявени млади личности в България.

Модератор на събитието за пореден път ще бъде аутдор фотографът и специалист по пътешествията из полярните райони – Владимир Донков. Повече за събитието вижте във фейсбук страницата му, а регистрация за него можете да си направите ТУК. Входът е 10 лв.  

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.