Голяма разпродажба в магазини СТЕНАТА

На 23 ноември от 9:00 до 21:00 ч. в магазин СТЕНАТА Младост

0
 

Сподели

Shares

Какво ще правите на 23 ноември? От магазини СТЕНАТА отправят предложение към вас, на което най-вероятно ще устоите трудно! Цели 80% отстъпка на марки като Patagonia, Berghaus, Trangoworld, Hannah, Icebreaker ще ви очакват между 9:00 и 21:00 ч. в магазин СТЕНАТА Младост.

Разпродажба в Стената

Ако се чудите защо, отговорът е лесен:

Защото ние в СТЕНАТА вече повече от 20 години предлагаме най-добрата екипировка за екстремни спортове, планинарство, активен отдих на открито. Нашата мисия е да осигурим безопасността и комфорта в планината, за да могат повече хора да усетят тръпката от връзката с природата и свободата от изпитването на собствените граници.

Специална селекция от маски, каски и очила JULBO, шейни TSL, термо облекло Icebreaker и сандали Lizard ще очакват и най-малките приключенци.

Разпродажбата ще важи само на 23 ноември, а моделите, включени в нея, ще бъдат обявени на самия ден. Не се колебайте да отидете на място и да разберете кои са те.

На 23 ноември ще можете да се възползвате и от 25% намаление във всички магазини СТЕНАТА на марките JULBO и SIG. За повече информация посетете stenata.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.