Новият GPS от Garmin

0
 

Сподели

Shares

За всички приключенци и работещи във външна среда – тук е новият GARMIN GPSMAP 66ST. Ако сте запалени планинари, велосипедисти, каякари, захласнати по офроуда или просто обичате да прекарвате много време в гори и планини, това е вашият нов GPS.

https://garmin.bg/
https://garmin.bg

Моделът GPSMAP 66ST ще ви грабне от първо включване с големия си 3-инчов дисплей, който е видим на пряка слънчева светлина.

https://garmin.bg
https://garmin.bg

С GARMIN GPSMAP 66ST винаги ще знаете къде се намирате, дори когато избирате най-предизвикателните терени, благодарение на това, че поддържа няколко глобални навигационни системи (GNSS), триосен компас и барометричен алтиметър. Вграденият алтиметър осигурява данни за надморската височина, за да следи точно изкачването и спускането, докато барометърът може да се използва за прогнозиране на промените във времето, като показва краткосрочни тенденции в налягането на въздуха. Триосовият електронен компас поддържа вашата посока, независимо дали се движите или не.

https://garmin.bg
https://garmin.bg

Тази навигационна система включва достъп до BirdsEye сателитни изображения без годишен абонамент, което ви позволява да имате по-добра картина на местоположението си с фото реалистични изгледи с висока разделителна способност за маршрута си. Ще видите истинско изображение на заобикалящата ви среда, за да намерите пътеки и места за къмпинг, да намерите паркове и паркинг за геокешинг и дори да създадете точки, базирани на забележителности.

GPSMAP 66ST е с предварително заредена TopoActive карта на Западна Европа, която ще ви позволи да разгледате релефа с повече подробности от всякога.

Ако по време на преход в планината имате нужда от актуални прогнози, можете да разчитате на разширената безжична свързаност на GARMIN GPSMAP 66ST. Тя поддържа Active Weather за актуални прогнози и анимирани радари за времето, така че да сте наясно с лошото време, което може да повлияе на вашите приключения на открито.

https://garmin.bg
https://garmin.bg

Дори когато сте офлайн и нямате мобилна връзка, серията GPSMAP 66 се сдвоява с мобилното приложение Garmin Explore. То ви позволява да планирате, преглеждате и синхронизирате данни, включително точки, маршрути и тракове. Освен това можете да прегледате извършените дейности, още докато сте на открито, дори когато сте извън мрежата. След като сте отново у дома, планирайте бъдещи пътувания и прегледайте предишните си дейности от уеб сайта на Garmin Explore.

GPSMAP 66 прави по-лесно от всякога наслаждаването на преживяването ви от геокешинга. Задайте го автоматично да се актуализира с всички последни кешове от Geocaching Live, включително описания на кеша, дневници и съвети. С Wi-Fi® връзка или чрез Garmin Connect ™ на съвместим смартфон ще избегнете ръчното въвеждане на координати или отпечатването на данни за кеша на хартия – и всяка находка ще се качи автоматично в профила ви в Geocaching.com.

Серията GPSMAP 66 предлага до 16 часа живот на батерията в стандартен режим на GPS и 1 седмица в разширен режим (с две AA батерии) за по-редки зареждания. Тя осигурява LED фенерче и SOS сигнал, който може да се използва за сигнал за помощ. Изработен е по военните стандарти за топлинна, шок и водна ефективност (MIL-STD-810G) и е съвместим дори с очилата за нощно виждане.

С няколко думи, вие ще бъдете наистина подготвени за най-екстремните приключения по знайни и незнайни маршрути, дори и в лошо време.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.