За всички малчугани в света на приключенията

Активити тракерът Garmin Vivofit Jr. е сред най-верните приятели на децата

0
 

Сподели

Shares

Светът на приключенията е красив и богат за всички малчугани. Небезизвестно е, че те често търсят досег с него и магията, която предоставя във всекидневието им. Сега имате възможност да помогнете на вашите активни деца да се впуснат в още по-наситени с емоции приключения, като им подарите активити тракер Garmin Vivofit Jr. 2. Той ще мотивира тях да изпълняват всички зададени цели, а на вас ще показва къде ги отвежда въображението им.

Vivofir Jr. 2

Основни характеристики на Garmin Vivofit Jr. 2

След като вече сте сложили тракера на китката на вашето дете, ще осъзнаете, че няма нужда да го сваля за презареждане на батерията му или да прекъсва играта си поради този факт. Самата батерия издържа повече от 1 година, за да могат малчуганите спокойно да се впуснат в приключения с участието на любими герои като Mickey Mouse, Minnie Mouse, герои от Междузвездни войни или Capitan America и Avengers, с които ще спасят деня. Звучи вълнуващо, нали?

Vivofir Jr. 2

Освен издръжливостта, е важно да се отбележи и, че Garmin Vivofit Jr. 2 е водоустойчив. Това означава, че децата могат да го носят навсякъде със себе си, независимо дали става въпрос за мокри или сухи повърхности.

Приложение, което отвежда към приключения 

Едно от най-хубавите качества на Garmin Vivofit Jr. 2 е възможността да се свърже с безплатно мобилно приложение, което от своя страна включва управление на задачи и инструменти за предупреждение по график за вас – родителите. Приложението помага на малчуганите да разгръщат нови приключения в приложението, след като постигнат целите си за деня, които се равняват на 60 минути.

Вашата роля също ще е не по-малко важна, тъй като ще бъдете един от най-верните помощници на детето си. То ще върви заедно с BB-8 и пилота Zepha, докато се справя с приключенията на планетата Jakku, ще търсите космически кораби за липсващи части, ще се срещате с кралицата Maz Mazata и ще помогнете за спасението на приятеля ви BB-8. Истинско приключение за най-активните малчугани!

Vivofir Jr. 2

Възможностите на приложението не спират да се разгръщат с изброените по-горе опции. Активните деца, с ваша помощ, ще могат и да отидат заедно с Capitan America и Avengers в Ню Йорк, за да победят Ultron. През това време се запознава с непобедимия Iron Man в лабораторията на Tony Stark, помага на Тор да улови Локи и дори придружава Черната вдовица в строго секретни S.H.I.E.L.D. мисии.

С вашите ценни напътствия детето ви може да върви заедно и с Minnie Mouse и приятели, които планират изненада за рождения ден на Mickey Mouse. Едно вълнуващо празненство предстои да се случи, тъй като в него се включват и Daisy Duck и Goofy, но за да се осъществи по план, трябва да запазите тайната докрай от самия Mickey.

Vivofir Jr. 2
Данни за извършени всекидневни дейности

Извън красивия свят на анимациите и игрите, приложението на тракера ви помага да проследите и всекидневните дейности като изминати крачки, часове сън и данни за задачи за всяко дете. Имате възможност да предизвикате цялото семейство да се включи в приключението и да определите стойност на наградата за виртуална монета, която може да бъде заменена от вашето дете със съгласувани награди.

По този начин децата ще разберат колко забавно може да бъде и домакинството, като устройството ще им напомня за всички всекидневни задачи, които са си поставили.

Vivofir Jr. 2
Приятелски предизвикателства

И не на последно място, с Vivofit Jr. 2 децата могат да поставят и приятелски предизвикателства помежду си. Тракерът ще им покаже колко крачки са направили по време на съответното предизвикателство, за да разберат кой е победителят в него. Всичко това е възможно с приложението Connect IQ ™.

Vivofir Jr. 2

Повече информация за  Vivofit Jr. 2 не се колебайте да потърсите и ТУК.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.