Българската премиера на ски и сноуборд филма Far Out

0


Дата на събитието: 14.11.2018

Сподели

Shares

По-малко от две седмици ни делят от българската премиера на ски и сноуборд филма Far Out. Точно в 20 ч. на 14 ноември ще имаме възможността да се потопим в пътуването на четирима приключенци – Ник Макнът, Ейнджъл Колинсън, Джони Колинсън и Фабиан Ленч, които ще ни отведат по недалечните, но същевременно непознати за повечето хора земи на Албанските Алпи. Във филма ще видим и други интересни личности, най-младият от които е едва 11-годишният Кай Джоунс.

И това не е всичко. Прожекцията ще ни покаже и други локации по света като Камчатка, Словения, Аляска, Канада и Джаксън Хоул. В комбинация с перфектна картина и звук, преживяването, макар и на кино, обещава да бъде незабравимо.

Премиера на Far Out

За всички, които не могат да присъстват на премиерата, организаторите от Freeski BG плануват още една прожекция, която ще се състои седмица по-късно – на 21-ви ноември.

След края и на двете прожекции ще има и томбола, от която няколко късметлии ще си тръгнат със супер награди. А вечерта ще завърши подобващо в бар Switch, където ще можем да споделим впечатленията си от видяното.

Билетите за събитието са на стойност 10 лв. и можем да се сдобием с тях от тук. А повече информация за премиерата на Far Out намираме и във фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.