Забавни велоигри със SCOTT

0
 

Сподели

Shares

Новият месец настъпва с чисто нови предложения за забавление и активности, така както обичаме, а освен това и с възможност да предизвикаме състезателния си характер.

Това може да се случи в следващото трийсетдневие в магазин SCOTT TEST CENTER, където ще се проведат Elite & Velomasters Games. По време на тях ентусиастите ще тестват велотренажорите Elite и ще могат да направят реална преценка за това колко помага подобен уред за подобряване на физическата форма.

Elite & Velomasters Games

Освен забавлението, за всички, които се включат се в събитието, ще има и предметни награди.

Три са състезанията, в които можете да покажете най-доброто от себе си.

BLOW THE MEN AWAY е играта, предзначена само за жени. Тя ще се проведе на терен MTB Cross Country по видео маршрутра PASSO5CORCCI – CAORIA, като основната цел е дамите да изминат най-много километри за определено време.

Втората игра носи името BALLS OF FIRE или Моментна ватова мощност. Тя предизвиква участниците в нея на шосе по видео маршрута GF PINARELLO. Крайната цел е максимална ватова мощност, определена на база ват/кг.

HIGHWAY TO HELL е третата игра, която ще изправи участниците пред предизвикателството на шосето по видео маршрута PRATO-STELVIO. Основната цел е финал на изкачването за най-добро време.

Elite & Velomasters Games Elite & Velomasters Games Elite & Velomasters Games
Възрастови групи

Всички дами, които желаят да се впуснат Elite & Velomasters Games, участват в една група, без разделение по възрастови категории. При мъжете те ще бъдат 2 – до 30-годишна възраст и над 30 г.

Победителите във всяка една от трите игри ще получат и материални награди. 200 лв. е ваучерът, който ще получи най-добре представилата се дама в играта BLOW THE MEN AWAY. За втората игра подаръкът са два ваучера на стойност 100 лв, а за HIGHWAY TO HELL – два ваучера по 200 лв.

Фланелки, бутилки, смазочни и почистващи материали са допълнителните награди, които ще получат всички участници.

Условия

Всеки ентусиаст може да регистрира максимум две участия във всяка една игра, след което ще се зачете най-доброто време, което е постигнал. Срокът за участие е от 1-ви до 30-и ноември в магазин SCOTT TEST CENTER – София, ул. Козяк 14 (+359 895 549 371). Награждаването на победителите ще се проведе на 12-и декември.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.