Списание 360° се завръща с нов специален брой

0
 

Сподели

Shares

360° – списанието за приключенски начин на живот, се завръща с нов специален брой в началото на декември.

360°Впечатлени от историите за приключения, които постоянно ни заобикалят, от непрестанния стремеж на българските атлети към търсене на нови хоризонти, от напредъка в екстремните и приключенските спортове, не ни остана нищо друго освен да яхнем вълната на вдъхновението и да направим това, което най-добре умеем – да заразяваме с истории за велики случки.

Идеята – да съберем на едно място най-доказаните автори на 360°, да разкажем историите на най-запомнящите се приключения и да отправим поглед към най-вдъхновяващите личности и събития.

Автори в този брой стават хората, за които приключенията са начин на живот. Тези, които сами случват вдъхновяващите събития в света, разположен извън ограниченията на забързания градски живот и тези, които откриват място за свободата дори и в града. Тези, които прекосяват ледове, гонят вятъра, летят високо, спускат се до невъобразими дълбочини и се превъртат безкрайно, за да открият идеалния момент, в който да сбъднат мечтите си. Тези, без които последните десет години щяха да бъдат по-сиви, по-еднообразни и далеч по-скучни.

Защо последните десет?

През 2019 се навършват десет години, откакто списание 360° заразява мнозина с ентусиазма и стремежа към свобода на големите приключенци. Затова и предстоящият брой ще бъде много специален.

Какво е специалното?

Нов, по-голям формат с нова визия и още по-добра полиграфия. Топ теми, топ автори и изненади. Освен излизането на броя, планираме съпътстващи събития и подаръци за всички фенове на Списанието под формата на ваучери на стойност над 360 лв.

По-голямата част от темите ще разкриваме с наближаване на броя, но още сега можем да обявим, че сме подготвили разкази за някои от най-големите приключения на българи през последната година, разказани от самите тях.

Такива са най-новият рекорд в акробатичния парапланеризъм, направен от Весо Овчаров, първото преминаване от Дуранкулак до Резово с уиндсърф от Илияна Стоилова и Йоан Колев, първото преминаване на трите най-големи ледници на Исландия от българи, вплетено в разказа на Бранислав Бранков за трите експедиции сред големите ледове.

Повече за исландската експедиция Бранислав ще разкаже още на 15-и ноември в кино “Влайкова”, а обобщаващата история за трите експедиции очаквайте в новия брой на списание 360°.

Още теми от специалния брой на Списанието можете да видите ТУК.

Кога?

След 3-и декември и първо на “Дни на предизвикателствата”.

Кампанията по предварителна поръчка на Списанието стартира на 28-и ноември и завършва на 6-и декември.

360°

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.