Малчуганите са щастливи, когато са активни

Детските колички на Scott носят много радост и усмивки в дните и на най-малките, и на по-големите деца

0
 

Сподели

Shares

Едва ли ще отречете, че децата ви се чувстват истински щастливи, когато са активни. Това винаги личи по недоправената усмивка, която не слиза от лицето им. От магазини Scott много добре знаят това и затова ви дават няколко предложения, благодарение на които щастливите мигове да не свършват, а напротив – да се множат скорострелно. Запознайте се с детските колички Berg и след това подарете радост на вашето дете.

Детска количка Berg GO2

Детска количка Berg GO2

Дори и най-малките получават своя шанс да открият щастието от движението с количката Berg GO2. Тя е предназначена за всички малчугани на възраст между 10 и 30 месеца. За тяхно улеснение моделът е създаден така, че педалите да се прибират. Това означава, че децата имат възможността само да се бутат, докато са на нея. Когато педалите са извадени, количката се превръща в четириколка с педали.

Геометрията на Berg GO2 е съобразена с растежа. Когато малчуганът расте, той просто сяда по-назад в нея, благодарение на което му става по-лесно да върти педалите. Най-хубавото е, че докато детето ви създава щастливи мигове с любимата си количка, вие можете да бъдете спокойни, че няма да се обърне или падне, именно заради наличието на четири колела. Гумите им са от мека EVA пяна, а тяхното основно предимство е, че са супер безшумни. Количката може да се кара както напред, така и назад. Препоръчително е да се ползва от деца с тегло до 20 кг. Не се съмнявайте, че тя е добро средство, което ще подпомогне физическото му развитие.

Детска количка с педали Berg Buzzy

Детска количка с педали Berg Buzzy

Моделът Berg Buzzy е подходящ за всички малчугани между 2 и 5-годишна възраст. Забавлението им с количката е гарантирано, тъй като ергономичната й геометрия ще им позволи да се научат да въртят педалите много лесно. Подобно на Berg GO2, и при този модел гумите са от EVA пяна и не се пукат. Не се притеснявайте, че детето ви ще порасне и количката ще стане малка за него. Кормилото и седалката са разработени така, че да се настройват спрямо растежа на малчугана. Моделът може да се кара и напред, и назад, като е препоръчително да я ползват деца с тегло до 30 кг.

Детска количка Berg BMW Street Racer

Детска количка Berg BMW Street Racer

За да изпитат тръпката от карането и да се почувстват като истински състезатели, децата от 3 до 8 години могат да разчитат изцяло на Berg BMW Street Racer. Както и гореизброените, така и съответният модел позволява на малчуганите да се научат да въртят педалите много лесно. Това се случва благодарение на ергономичната геометрия. Кормилото и седалката се настройват по начин, който е съобразен с растежа на детето, а гумите се помпат. Berg BMW Street Racer може да се кара както напред, така и назад и е препоръчително да се използва от деца с тегло до 50 кг.

Посочените по-горе модели можете да намерите в магазините на Scott – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14 или онлайн на scott.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.