Adventure & Extreme Expo 2011

0


Дата на събитието: 28.04.2011

Сподели

Shares

Adventure & Extreme Expo 2011

От 28 април до 1 май 2011 г. изложбеният център на столицата ще е зона без стрес, без сиво ежедневие и с много провокации за любителите на силни преживявания. Само за четири дни на едно място –в активната зона на ADVENTURE & EXTREME EXPO – Интер Експо Център – София може да опитате всичко от света на приключенията и да се заредите с много емоции и позитивна енергия.

Ще се запознаете с изключително забавното и все по-полулярно занимание на открито – слаклайнинга. БМХ демонстрации ще направят нашите приятели от Velocity.

С помощта на Boardshop – No Work Team ще бъде изграден специален скейтборд парк. Желаещите ще могат да карат през всичките дни на изложението. Тези, които искат да се научат ще ползват съветите на професионални учители. Под името „C1rca Spring Session” в събота и неделя ще се проведат скейтборд демонстрации и състезания с много награди.

На закрито няма да е по-малко интересно – може да опитате да изкачите близо 5-метровата стена за катерене на Walltopia или да усетите удоволствието на сърфа чрез сърф симулатора на PM Sport. В специална работилница за каяци ще наблюдавате ръчна изработка на каяк или ще научите как да си направите гренландско гребло по свой образ и подобие. Ще видите и първият ръчно изработен каяк в България – Orcinus orca. Ще имате уникалната възможност да се потопите в басейн, за да тествате diving екипировка или да снимате под вода с най-новата фотографска техника на Olympus. Можете да опитате от всичко или просто да погледате. Много изненади очакват най-активните от вас …

Ако все още не сте се включили във фотоконкурса за екстремна снимка, който тече във фейсбук, направете го – наградата за победителя не е за изпускане – последният модел водо- и удароустойчив фотапарат OlympusTG 810. Най-атрактивните снимки ще бъдат включени във фотоизложба.

Всеки посетител има шанс да спечели фотапарат Olympus TOUGH 8010, бинокъл Olympus 10х25 WPI и GPS навигационна система или полет с парапланер от томболата с билети.

Организаторите ви канят и на обществения форум „Възможности за спорт за хора в неравностойно положение”, който ще се състои на 29.04.2011, в семинарната зала на изложението.

За още информация и свежи новини посетете сайта на изложението www.advex.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.