Презентация „Африка на колела – от Кайро до Кейптаун“

Ния Тошкова и Джейми Шадболд изминават 12 000 км с колело в Африка, а сега е ред да чуем повече за необикновеното им приключение

0


Дата на събитието: 16.10.2018

Сподели

Shares

Чудите ли се как  се изминават 12 хиляди километра с колело в Африка и как изобщо се предприема подобно предизвикателство? Отговор на тези и на много други въпроси ще ни даде Ния Тошкова на 16 октомври в Клуба на пътешественикаТам тя ще ни разкаже за приключението да караш колело по стъпките на първите хора – от Кайро до Кейптаун.

Ния е единствената българка, която се впуска в подобно пътешествие и го прави в компанията на британеца Джейми Шадболд.

Африка на колела - от Кайро до Кейптаун

По време на пътуването си те намират отговори на много въпроси като това дали светът е хубав, защото е голям и сложен и дали първата крачка в едно голямо приключение винаги е най-трудната.

Ако и вие сте любопитни да разберете какво са научили по пътя на тези 12 хиляди километра, не пропускайте да се включите в събитието. Билетът е на цена от 4 лв. и можете да си го закупите предварително онлайн тук. Повече информация относно презентацията можете да намерите и във фейсбук.

Кои са Ния и Джейми?

Ния Тошкова е биолог към Националния природонаучен музей. Тя проучва прилепите в Европа, Индонезия и Централна Америка. Също така изследва пещери от 10 години, а понастоящем е част от българското пещерно спасяване.

Джейми Шадболд има стаж в британската армия. Там той открива призванието си да бъде преподавател. Образованието си получава в Оксфордския университет. Също така взема участие в състезания по бягане и изминава хиляди километри с колело.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.