Да се екипираме за колоездене през есента

С продуктите на SCOTT

0
 

Сподели

Shares

Колоездачна екипировка от Scott

Сезоните се менят неусетно, но не и желанието ни да практикуваме любимите си дейности като това да караме колело. То остава все толкова голямо и нестихващо, което от своя страна ни мотивира да се подготвим подобаващо за предстоящите приключенски есенни дни.

Ако тепърва ще избирате най-добрата за вас екипировка, запознайте се със следващата гама продукти на магазини SCOTT, които ще ви подготвят за по-студените дни и ще направят преживяванията ви на открито незабравими.

Колоездачна екипировка от Scott
Клин за колоездене Scott Tights RC AS WP +++

Клин за колоездене Scott Tights RC AS WP +++

Удобство, мекота в областта на седалището и топлина в хладните дни. Точно това ви осигурява този модел клин за колоездене, който ще ви предразположи към нови приключения. Ветроустойчивата промазана материя с хидрофобни свойства ще ви накара да забравите за неприятното чувство от пронизващия вятър и ще ви помогне да се концентрирате единствено в карането си и заобикалящата среда. Омекотяването на клина е SCOTT +++ Pro. Моделът има ципове долу на глезените, както и малко джобче отзад. Не забравяме да отбележим и светлоотразителните детайли, благодарение на които ще бъдете различими в тъмното.

Джърси за колоездене Scott RC AS WP

Джърси за колоездене Scott RC AS WP

Хладните дни ще ви се струват по съвсем различен начин, докато носите джърси за колоездене Scott RC AS WP. То ще ви предпази от вятъра с Windproof материя. Като допълнително предимство отбелязваме, че материята на половината гръб не е ветроустойчива, за да диша и да не ви спарва, докато се движите. Други важни характеристики на модела са водоустойчивият отзад джоб, наличието на три задни джоба, както и светлоотразителни детайли, с които ще ви различават в тъмното.

Зимни ръкавици за колоездене Scott Winter LF

Зимни ръкавици за колоездене Scott Winter LF

Независимо от метеорологичните условия навън, ръцете ви ще бъдат защитени по време на колоездене. Това се случва благодарение на Windstopper® материята, с която ръкавиците не пропускат и вятър. Те имат touch screen показалец, ластик на китката, както и светлоотразителни детайли.

Обувки за колоездене Scott Mtb Pro

Обувки за колоездене Scott Mtb Pro

Ако сте почитатели на крос-кънтри колоезденето и винаги се стремите към най-доброто, този модел обувки е изработен специално за вас. Благодарение на горната им част от микрофибър и 3D найлонова мрежа, те пасват плътно по ходилото. Два велострапа и един с помпичка осъществяват пристягането. Стелката им е ErgoLogic. Тя дава възможност за различна височина на свода, така че да пасне перфектно на крака ви. Подметката е с подсилен от влакна найлон, а твърдостта й е 7.

Слънчеви очила Scott Leap

Слънчеви очила Scott Leap

Търсите най-добрите стандарти за качество? Scott Leap са очилата, които изцяло ще отговорят на тези ваши изисквания. Те са произведени в Европа със Scott OptiView плаки и 100% UV защита. Рамката им е GrilaMid TR90, която е гъвкава, здрава и лека. Гумичките за носа са меки, а полето на зрение – максимално. Очилата пасват на среден по размер лица, като са съвместими с всякакви модели каски. При покупка на Scott Leap получавате и кейс за съхранението им.

 

Каска SCOTT Arx

Каска SCOTT Arx

Няма как да пропуснем каската като един от най-важните аспекти от екипировката за колоездене. Моделът Аrx на Scott ще ви впечатли със здравина и комфорт, а с нея ще се чувствате удобно през цялото време. Сигурността на каската идва благодарение на системата MIPS, която намалява риска от мозъчни травми при удар. In-mould системата е важна част от характеристиките на Scott Arx. Това означава, че вътрешната черупка е излята във външната, което осигурява по-голяма здравина, но същевременно прави каската по-лека и издръжлива. Една от другите й системи – MRAS, прави пристягането към главата много лесно. Освен това моделът се характеризира с антиалергични уплътняващи ленти, които се перат лесно на ръка. Вентилацията на Scott Arx се получава благодарение на множеството отвори, а със светлоотразителните елементи по нея, ще ви виждат в тъмното.

Посочените по-горе продукти можете да намерите в магазините на SCOTT – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14 или онлайн на scott.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.