„Парана“: Всемогъщата застраховка за приключенци

Разпределяй и владей, като плащаш само за дните, които използваш!

0
 

Сподели

Shares

Парапланеризъм с Петър Лонкар

Когато става дума за приключенски спортове безопасността е на първо място, но колкото и да сме подготвени, знаем, че не всичко зависи от нас. В такъв случай на помощ идва застраховката.

В морето от предложения обаче едно име силно се отличава с адекватността на предоставяната услуга. Туристическите застраховки “Парана” са създадени от приключенци за приключенци, а това гарантира, че ще са ви точно по мярка, независимо дали ще практикувате някакъв екстремен спорт или планирате излет сред природата.

Застраховка за приключенци

Застраховката “Парана” е приключенска застраховка, която обхваща всички аспекти на сигурността ви. От спасителна мисия, по земя или с хеликоптер (ако такъв е наличен), през болнична и извънболнична помощ, вкл. консумативи за хирургични операции, рехабилитация и изследвания, до кражба на вещите ви от хижа или хотел. Застраховката важи на цялата територия на България.

Освен това застраховките “Парана” се приспособяват към вашия начин на живот и нужди. Може да активирате и платите застраховката само за дните в които практикувате нещо, което ви поставя на риск – пътуване с кола или самолет, практикуване на екстремни спортове… Изберете между пакети с времетраене 20, 40 и 60 дни и сами решете кога да ги използвате в рамките на една година.

Застраховка за приключенци

Ако пък приключенията са ежедневие за вас, изберете пакета от 365 дни, който няма нужда от предварителна активация и гарантира, че през цялата година можете да разчитате на “Парана” за вашата безопасност.

Още едно от качествата, отличаващи застраховката “Парана” от конкуренцията е нейната достъпност. Буквално можете да се застраховате от днес за утре, независимо по кое време на денонощието. При това само за 5 минути. Защото “Парана” е изцяло онлайн услуга, която ви спестява времето и ненужната бумащина, необходими за другите видове застраховки.

Цени за различните пакети:

Easy Rider 20  – 39 лв
Semi Pro 40 – 49 лв
Pro Rider 60 – 59 лв
The Rider 365 – 99 лв

При активиране на услугата, с промоционален код “360”, получавате 10% отстъпка от първоначалната стойност.

Активирайте нужния  пакет “Парана” сега – това поне зависи от вас!

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.