Концерт в памет на загиналите български алпинисти

0


Дата на събитието: 26.11.2018

Сподели

Shares

Да почетем паметта на загиналите български алпинисти по един специален начин. Именно това ще можем да направим на 26 ноември, когато ще се проведе концерт, посветен именно на хората, които завинаги са свързали съдбата си с планините.

В 18:45 ч. в зала “Студио 1” на БНР ще започне програмата на събитието. В нея ще се включат Дамски струнен квартет “Хорс”, който е носител на множество национални и международни награди, както и 13-годишната Илинка Петрова. Ученичката в НМУ “Любомир Пипков” също е лауреат на много конкурси за изпълнение на пианодамски квартет “Хорс”.

Концерт в памет на загиналите алпинисти

Също така, в рамките на вечерта ще имаме възможност да видим и снимки, видеа и да чуем записи от Архивния фонд на БНР, които ще ни накарат да си спомним за десетки алпинисти, останали завинаги в планината.

Общата продължителност на концерта ще е 1 час и 40 минути с включен антракт.

Билетите са на стойност 10 лв., като с тях можем да се сдобием на касата на БНР (бул. Драган Цанков 4), както и в магазини Стената (ул. Братя Миладинови 5).

Концертът в памет на загиналите алпинисти се организира от Българското национално радио, Дни на предизвикателствата и Любомир Попйорданов.

Повече информация за събитието, както и пълната програма, можете да намерите във фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.