Програма на предизвикателството 55 часа – Празник на мотивацията

0
 

Сподели

Shares

Програмата на събитието 55 часа – Празник на мотивацията съвсем не се ограничава с това, че всички ще можем да станем свидетели на новото предизвикателство на ултрабегача Краси Георгиев. Като част от програмата на Пловдив 2019 – Европейска столица на културата, в която ясно писъства идеята, че без спорт няма как да има култура, всеки ще може да открие своя смисъл да бъде активен. Краси започва своето бягане в 10:00 часа от Гребната база в Пловдив, но празникът продължава през всички 55 часа – петък, събота, неделя, в Цар-Симеоновата градина.

Предизвикателството 55 часа - Празник на мотивацията
Предизвикателството 55 часа – Празник на мотивацията

Програмата на 55 часа

10:00 ч., Гребна база

Краси Георгиев ще започне като над 100 деца от спортното училище в Пловдив и училище “Слънчев лъч” ще бягат заедно с него на старта.

След една обиколка на базата (която е малко повече от 4 км), Краси и децата ще излязат по алеята покрай реката, ще стигнат до пешеходния мост и след това, по главната улица, ще достигнат до Цар-Симеоновата градина. Разстоянието е малко под 15 м.

10:30 ч., Напускане на Гребната база след една обиколка (часът е ориентировъчен)

55 часа карта

10:30 – 11:15 ч.
Бягане от Гребната база до Цар-Симеоновата градина

Маршрутът, по който ще премине Краси Георгиев, и по който можем да го последваме всички ние, без значение какво е любимото ни средство за придвижване, няма досег с автомобили.

11:15 – 11:30 ч.
Пристигане в Цар-Симеоновата градина

След пристигане в градината, Краси Георгиев ще остане да бяга по алеите на парка до финала на предизвикателството – 30-и септември, неделя, 17:00 ч.

През това време всеки, който желае, може да се регистрира за бягане, редом до Краси и в подкрепа на децата, преборили онкологични заболявания. Избягалите най-големи разстояния, ще получат специални подаръци. Регистрацията става на място в предвидената за това зона в Цар-Симеоновата градина.

55 часа - теренърт на предизвикателството
55 часа – теренърт на предизвикателството

Освен да бягаме обаче, по време на тези 55 часа ще можем да практикуваме още редица активности – колоездене, лонгбординг, танци и други, ще можем да опитаме вкусни храни и да заредим с енергия с различни напитки.

Научете повече за активностите по време на 55 часа – Празник на мотивацията.

Актуалната информация около събитието можете да следите във Фейсбук страницата на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.