Трескава подготовка в щабовете на Red Bull Soapbox отборите

0
 

Сподели

Shares

В напрегнато очакване преди 30-и септември – датата на второто Red Bull Soapbox състезание, отборите подготвят финалните щрихи по количките и представянията си. За да завършиш като победител в нестандартната надпревара, не е достатъчно просто да си бърз. Отборите трябва да впечатлят жури и публика и с представяне преди спускането си по трасето на състезанието по столичния булевард “Черни връх”.

Red Bull Soapbox
Снимка: Red Bull Content Pool

Три от всички записали се отбора вече заслужиха потупване по рамото. Tе успяха да съберат най-много гласове от феновете на Red Bull Soapbox и с това спечелиха видео заснемане в процеса по реализацията на проектите им.

А какво се изисква, за да стане отборът шампион?

Отборен дух, сръчност и много щура креативност. Показват ни го отборите, които чрез гласуване заслужиха своето видео представяне.

Red Bull Soapbox
Снимка: Red Bull Content Pool

Във видеото на отбор “Океанът отвръща на удара” разбираме защо избраха да работят с пластмаса.

Red Bull Soapbox София 2018

null

Разберете какви екстри включи отбор “Госпожата”, за да конструира количка, предназначена за бягство от училище (или учене в движение).

Вижте как изглежда количката на отбор “Boulder Mobile”, който заявява, че ще бъде номер едно в състезанието.

Red Bull Soapbox София 2018

null

Тази година в Red Bull Soapbox състезанието участие ще вземат 60 отбора! А дали са натъкмили последните детайли по превозните си средства толкова добре, че да останат здрави до финала – предстои да разберем.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.