Приключенски тур на колела в София

С подкрепата на магазини SCOTT

0
 

Сподели

Shares

Искате ли да опознаете София, докато спортувате? Да карате качествен и удобен велосипед, който ще ви отведе до основните забележителности на града? Това е напълно възможно, ако се впуснете в Sofia Adventure Tour, който се осъществява с подкрепата на магазини SCOTT.

Sofia Adventure Tour

По време на него ще се потопите в атмосферата на столицата ни, а опитен гид ще ви разказва известни и не чак толкова известни истории, свързани с нея. Пригответе се да бъдете и изненадани от по-малко познатите места в града, както и красивите му паркове. Там ще имате възможност научите много нови факти за представителите на флората и фауната и да се срещнете с диви обитатели.

Sofia Adventure Tour

За десерт, приключението ще ви отведе до място с вкусна традиционна българска кухня, където ще можете спокойно да възстановите изразходените калории по време на обиколката.

Не се колебайте да се впуснете в различното и вълнуващо преживяване. Ако наемете колело от магазини SCOTT, гидът ще бъде безплатен.

За повече информация и резервации можете да се свържете с магазини SCOTT във фейсбук, както и на номер: +359 89 888 8775

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.