Да заблестим като светулки

На благотворителното бягане "Светулки рън"

0


Дата на събитието: 26.09.2018

Сподели

Shares

Навярно всеки от нас като дете (а защо не и сега!) се е впечатлявал, когато види малка летяща светулка, която проблясва в тъмнината. Сега, оказва се, имаме възможността самите ние да се превърнем в светулки и да придобием някои от техните функции – да осветяваме пътя си в тъмното, а едновременно с това бъдем и полезни за околните. Това може да се случи на 26-и септември, когато ще бъде даден стартът на благотворителното бягане “Светулки рън”.

Светулки рън

Организаторите на събитието от Софийски планински клуб и Фондация “Синергия” ще очакват всички нас на старта на 5-километровото трасе в Борисовата градина, за да се присъединим към каузата на бягането – да подкрепим хората със зрителни нарушения.

Ако каузата ви вдъхновява и искате да се включите в събитието, не пропускайте да се регистрирате за него на 26-и септември в преиода от 19:00 до 19:50 ч. на старта на бягането край езерото „Ариана”. Условието да станете част от “Светулки рън” е да дарите 10 лв., които организаторите ще използват именно за подобряване качеството на живот на незрящите хора.

Стартът на бягането ще бъде даден в 20:00 ч., а всеки, който се включи в него, трябва да си носи челник или друга светлина, с която да осветява пътя си.

Повече информация за благотворителното събитие можете да намерите и във фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.