Сандали Lizard – 26 години иновации

Сдобийте се с любимия си модел на специални цени в магазини Стената!

0
 

Сподели

Shares

Каква трябва да е една обувка? Може би веднага се сещате – удобна, здрава и иновативна. A такива ли са вашите, които ви отвеждат до познати и не чак толкова познати места? В случай, че вече се замисляте, не спирайте, но и едновременно с това се запознайте и с марката Lizard и нейните сандали. А след като дойде моментът, в който ги обуете, ще изпитате онази лекота в движението, която ще ви кара да чувствате, че все едно летите.

Сандали Lizard

Вече 26 години създателите на марката се грижат да се случва това. Те обръщат внимание на всеки един детайл при изработката, като крайният резултат е сандал, който удовлетворява нуждите на всички потребители –  от тези, които са активни сред природата, до хората, които искат да усещат комфорт през цялото време, докато се движат от едно място до друго в града. Сандалите Lizard се характеризират със здравина, удобство, vibram подметка и не на последно място – дизайн, който ще ви накара да искате да ги носите непрекъснато, независимо дали сте в града, на морето или в планината.

Сандали Lizard

Не случайно е и мястото, където е започнал целият процес по създаване на сандалите – в Северна Италия или любимите на мнозина Доломити. Всички модели, застанали зад името на марката Lizard, са тествани и впоследствие са се превърнали в любими на много професионални атлети.

Именно това вдъхновява създателите на марката да не спират да надграждат постигнатото досега, да търсят и намират нови материали и технологии. С тях те създават подметката, която ще ви защитава, но едновременно с това ще усещате и естествената връзка със земята, докато се движите по нея. Към това прибавяме и лесно регулиращите се каишки, които са толкова здрави, че могат да издържат, дори когато се впуснете в активно приключение сред природата.  

Сандали Lizard

Една част от сандалите се характеризират с бързосъхнеща повърхност. Тя не позволява на ходилото да се хлъзга, дори когато стъпвате върху мокра повърхност. Останалата част от моделите са кожени, което ви гарантира комфорт и в най-топлото време.

Не се колебайте да се сдобиете с най-подходящия за вас модел сандали на Lizard. Септември (докато е още топло!) е много подходящо време да се случи това, защото ще ги намерите на специални цени в магазини Стената. 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.