Забавлявай се с Garmin по време на Маратон София

0
 

Сподели

Shares

Garmin, Маратон София

Освен да се впуснеш в бегаческа надпревара, тази година Маратон София ще бъде времето, в което ще можеш да прекараш един ден на настроение и игри с Garmin, които са официален партньор на събитието и подготвят много изненади и активности в деня на събитието.

Зоната на Garmin на маратона се превръща в място за забавления за малки и пораснали през целия ден. Ще можеш да участваш в томбола за награди-изненади дори и да не бягаш в състезанието. Единственото, което трябва да направиш, е да се завъртиш около зоната, където ще бъдат разположени фигури в реален ръст на атлетите, които марката подкрепя в България – снимай се с някой от атлетите (освен с фигурата, можеш да го направиш и ако засечеш някой от атлетите на живо), качи снимката си във Фейсбук с хаштаг #TeamGarmin и #Forerunner и ще бъдеш включен в томбола за спечелване на страхотни изненадващи награди от Garmin.

Garmin, Маратон София

Ако си решил да участваш в маратона, можеш да се запишеш в отбора на Garmin и/или да бягаш на 10.5-километровата дистанция, която носи официалното наименование Garmin Run Series. Ако се запишеш в отбора (без значение на коя дистанция си решил да се състезаваш) ще можеш да се възползваш от допълнителния специален стартов пакет или да спечелиш награда, ако си най-добре представилият се участник в Маратон София от отбора.

Научи повечe за отбор Garmin

За тези, които ще участват в Маратона, от Garmin организират и загрявка за бягането с атлетите. Тя ще започне точно в 9:10 ч. при зоната на Garmin, която ще се превърне и в игрална площадка за всички малчугани.

Повече за детските игри по време на Маратон София можеш да научиш от тази статия.

Garmin, Маратон София

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.