Забавлявай се с Garmin по време на Маратон София

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Garmin, Маратон София

Освен да се впуснеш в бегаческа надпревара, тази година Маратон София ще бъде времето, в което ще можеш да прекараш един ден на настроение и игри с Garmin, които са официален партньор на събитието и подготвят много изненади и активности в деня на събитието.

Зоната на Garmin на маратона се превръща в място за забавления за малки и пораснали през целия ден. Ще можеш да участваш в томбола за награди-изненади дори и да не бягаш в състезанието. Единственото, което трябва да направиш, е да се завъртиш около зоната, където ще бъдат разположени фигури в реален ръст на атлетите, които марката подкрепя в България – снимай се с някой от атлетите (освен с фигурата, можеш да го направиш и ако засечеш някой от атлетите на живо), качи снимката си във Фейсбук с хаштаг #TeamGarmin и #Forerunner и ще бъдеш включен в томбола за спечелване на страхотни изненадващи награди от Garmin.

Garmin, Маратон София

Ако си решил да участваш в маратона, можеш да се запишеш в отбора на Garmin и/или да бягаш на 10.5-километровата дистанция, която носи официалното наименование Garmin Run Series. Ако се запишеш в отбора (без значение на коя дистанция си решил да се състезаваш) ще можеш да се възползваш от допълнителния специален стартов пакет или да спечелиш награда, ако си най-добре представилият се участник в Маратон София от отбора.

Научи повечe за отбор Garmin

За тези, които ще участват в Маратона, от Garmin организират и загрявка за бягането с атлетите. Тя ще започне точно в 9:10 ч. при зоната на Garmin, която ще се превърне и в игрална площадка за всички малчугани.

Повече за детските игри по време на Маратон София можеш да научиш от тази статия.

Garmin, Маратон София

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.