55 часа: новото предизвикателство на Краси Георгиев

0


Дата на събитието: 28.09.2018

Сподели

Shares

Предизвикателството 55 часа

Когато се сетим за Краси Георгиев, първата асоциация определено е думата “предизвикателство”. Втората асоциация е “особено тежко предизвикателство”, а третата “ултра невъзможно предизвикателство”. Няма как да пропуснем обаче и “значима кауза”, защото в последните мероприятия, в които участва, Краси винаги застава зад идея или изпълнява ултра невъзможното предизвикателство, за да подкрепи някого.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: 360° профил: ултрабегачът Краси Георгиев

Краси Георгиев
Снимка: Виктор Троянов

На 28-и септември ще го направи отново – ще предизвика себе си, за да може повече деца, справили се с онкологични заболявания, да имат достъп до повече спортни мероприятия и възстановителни лагери. Краси нарича тези деца свои супергерои и казва: “Щом тези деца могат всичко това, аз мога да изпълнявам предизвикателство е продължение на 55 часа”.

Новата задача на Краси Георгиев се казва Предизвикателството “55 часа” и този път ще бъде изпълнена в Пловдив.

Стартът ще бъде даден на Гребната база. Алеята около гребния канал е място, подходящо за практикуване на различни видове спортни активности – от бягане, през колоездене, до скейт- и лонгбординг. Пловдив, пък има подходяща и развита инфраструктура за различни видове активности и всеки ще може да се присъедини към Краси, като го подкрепи в новото предизвикателство, чрез любимия си спорт.

Следете страницата на събитието във Фейсбук за повече подробности и актуални новини.

Краси Георгиев
Снимка: Виктор Троянов

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.