С коктейл в ръка, в подкрепа на благотворителна кауза

Бар Ботаник ни очаква на 1-ви септември, за да подкрепим благотворителната кампания "Един Е Ние"Дата на събитието: 01.09.2018
0

Сподели

0Shares
0 0

Едва ли има по-добър начин да поставим край на работната седмица от това да отпием от любимия си коктейл близо до морето, но едновременно с това да знаем, че правейки го, помагаме на благотворителна кауза. Точно това ще се случи на 1-ви септември в бар “Ботаник”. Момичетата от Wild Berries ще са зад бара, за да ни забъркат най-добрите коктейли. Събраните средства от всеки един от тях ще подкрепи каузата “Един Е Ние”, като 100% от тях ще бъдат дарени на фондация “Един живот”. По този начин все повече ще се приближаваме до момента, в който ще бъде създадена специализирана мултифункционална седалка, благодарение на която все повече хора с двигателни затруднения ще могат да бъдат активни на открито.

Girls Take Over

Оказва се, че да дадеш своя принос на благотворителни каузи съвсем не е трудно, а всъщност много лесно и приятно начинание. Затова не пропускайте и вие да подкрепите кампанията. Началото на събитието е точно в 20:00, а освен коктейлите, вечерта ви гарантира страхотна музика и много настроение. Повече информация за това, което ще се случи в бар “Ботаник”, намерете във фейсбук. Там ще видите и банкова сметка, чрез която можете да подкрепите “Един Е Ние”, в случай че нямате възможност да станете част от мероприятието.

За каузата

“Един Е Ние” е името на кампанията, която обединява Сдружение “Един живот”, списание 360° и Wild Berries с озвучителната сила на АЛЕКО, да започнат да набират средства за създаване на мултифункционална седалка, която да помага на хората с двигателни затруднения да бъдат активни на открито – точно такива каквито обичаме да бъдем и самите ние. Вдъхновението за идеята идва от Влади Гюров.

Един Е Ние

Всички познаваме Влади като един от най-активните и борбени хора. Именно това му помага да практикува различни дейности на открито, сред които са баскетбол, бягане с количка, а от тази зима и каране на ски. Той се потапя в магията на белия спорт благодарение на специална количка за целта. Тя попада в полезрението на доброволец на Сдружение “Един живот”, с което се заражда идеята по неин модел да се създаде нова количка за каране на кайтсърф и уейкборд. След като обаче става ясно, че цената на количката за ски е висока, идеята прераства в това да се създаде мултифункционална количка, която да има окачване за ски, което обаче да бъде лесно демонтирано, а на негово място да се може да се слага планка за кайтсърф и уейкборд.

Ако и вие сте въдхновени от идеята на кампанията, не се колебайте да намерите повече информация за нея на фейсбук страницата й.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.