С коктейл в ръка, в подкрепа на благотворителна кауза

Бар Ботаник ни очаква на 1-ви септември, за да подкрепим благотворителната кампания "Един Е Ние"

0


Дата на събитието: 01.09.2018

Сподели

Shares

Едва ли има по-добър начин да поставим край на работната седмица от това да отпием от любимия си коктейл близо до морето, но едновременно с това да знаем, че правейки го, помагаме на благотворителна кауза. Точно това ще се случи на 1-ви септември в бар “Ботаник”. Момичетата от Wild Berries ще са зад бара, за да ни забъркат най-добрите коктейли. Събраните средства от всеки един от тях ще подкрепи каузата “Един Е Ние”, като 100% от тях ще бъдат дарени на фондация “Един живот”. По този начин все повече ще се приближаваме до момента, в който ще бъде създадена специализирана мултифункционална седалка, благодарение на която все повече хора с двигателни затруднения ще могат да бъдат активни на открито.

Girls Take Over

Оказва се, че да дадеш своя принос на благотворителни каузи съвсем не е трудно, а всъщност много лесно и приятно начинание. Затова не пропускайте и вие да подкрепите кампанията. Началото на събитието е точно в 20:00, а освен коктейлите, вечерта ви гарантира страхотна музика и много настроение. Повече информация за това, което ще се случи в бар “Ботаник”, намерете във фейсбук. Там ще видите и банкова сметка, чрез която можете да подкрепите “Един Е Ние”, в случай че нямате възможност да станете част от мероприятието.

За каузата

“Един Е Ние” е името на кампанията, която обединява Сдружение “Един живот”, списание 360° и Wild Berries с озвучителната сила на АЛЕКО, да започнат да набират средства за създаване на мултифункционална седалка, която да помага на хората с двигателни затруднения да бъдат активни на открито – точно такива каквито обичаме да бъдем и самите ние. Вдъхновението за идеята идва от Влади Гюров.

Един Е Ние

Всички познаваме Влади като един от най-активните и борбени хора. Именно това му помага да практикува различни дейности на открито, сред които са баскетбол, бягане с количка, а от тази зима и каране на ски. Той се потапя в магията на белия спорт благодарение на специална количка за целта. Тя попада в полезрението на доброволец на Сдружение “Един живот”, с което се заражда идеята по неин модел да се създаде нова количка за каране на кайтсърф и уейкборд. След като обаче става ясно, че цената на количката за ски е висока, идеята прераства в това да се създаде мултифункционална количка, която да има окачване за ски, което обаче да бъде лесно демонтирано, а на негово място да се може да се слага планка за кайтсърф и уейкборд.

Ако и вие сте въдхновени от идеята на кампанията, не се колебайте да намерите повече информация за нея на фейсбук страницата й.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.