Премиера на филма за новия рекорд на Ком-Емине

На 4 септември в кино "Влайкова"

0
 

Сподели

Shares

Дългоочакваният момент, в който ще видим премиерата на филма за новия рекорд на Ком-Емине, настъпва. Денят е 4 септември, а най-старото кино в София – “Влайкова” ще посрещне всички ентусиасти, които искат да се потопят в историята на постижението.

90-минутна прожекция ще ни разкаже за рекордното приключение на Божидар Антонов по най-дългия пешеходен туристически маршрут у нас, като ни въвлече в събитията преди, по време и след осъществяването му. Началото на опита за нов национален рекорд беше поставено в 7:30 на 10 август, а финалът… всички се надяваме да разберем във филма.

Ком-Емине
Снимка: Михаела Стоянова

По време на осъществяването му една от основните цели на Божидар Антонов е била да окаже минимално въздействие върху природата. Затова поддържащият го екип се е състоял само от трима души, които освен че са го следвали през цялото време, са се опитали да съберат и максимално количество отпадъци, които са намерили по трасето.

Цената на билета ще бъде 10 лв., като 7 от тях ще бъдат дарени на хижа Кашана, която се намира по трасето на Ком-Емине и която през 2018 претърпя пожар. Към този момент бъдещи прожекции не се планират, така че ако имате желание да се срещнете с Божидар Антонов и неговия екип, не пропускайте събитието на 4 септември. Това ще може да се случи след прожекцията на филма в тематичния бар във фоайето на киното.

Ако сте пропуснали да видите трейлъра на филма, можете да го направите тук, а повече информация за събитието, намерете във фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.