Тунинг части за скутер: какво можем да подобрим?

Магазин Scoot - 10 години опит и тестове в сервизирането на скутери

0
 

Сподели

Shares

Искате скутерът ви да стане по-бърз и сигурен? Доверете се на Scoot, които с радост биха ви помогнали и направили оптималното това да се случи.

Ако имате нужда от основен ремонт (цилиндър, бутало 40 mm), по-добре сложете тунингови бутала. 47-милиметрово бутало за скутер е на същата цена, а тунинговите  са по-леки.

магазин ScootБлагодарение на развитието на сектора, повечето производители предлагат конкурентни цени. Все пак става дума за калъп и матрица, които се правят еднократно.

Какъв тунинг предлагат за вашия скутер?
  • Цилиндър, бутало
  • Карбуратор
  • Ауспух
  • Съединител

За тунинговите бутала освен написаното по-горе, от Scoot добавят, че с тях ще усетите по-голямата тяга на скутера си веднага.

Карбураторът е сърцето на вашия скутер. Затова е важно да бъде здрав. Тунинговият карбуратор е като сърцето на тийнейджър – тупка здраво и не се задъхва. Разликата в цената между обикновен карбуратор и тунингов е нищожна в сравнение с разликата в поведението на скутера на пътя – след тунинговане. Добре е да изберете тунингов карбуратор от известна и доказана на пазара марка – RMS, NARAKU, AKRAPOVICH, DAYCO, RK, koso, mitsuba, Bendix, Fortune tire, Ferodo.

Стигнахме и до немското наименование Ауспух. Определено дулото на ауспуха трябва да има атрактивен вид. Важно е също как звучи вашият скутер. Тунинговите ауспуси предлагат уникално звучене на скутера. Определено това е завършекът на вашето произведение и трябва да бъде добре подбрано допълващо предишните елементи.

Ако разгледате категория Аксесоари и каски за скутери на магазин Scoot, ще откриете страхотни предложения за каски, огледала и други аксесоари, с чиято помощ ще постигнете визията към която се стремите.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.