Най-добрата защита в колоезденето с наколенките на SCOTT

0
 

Сподели

Shares

След като вече започнахме да си говорим за безопасността в колоезденето и колко важна е тя, няма как да не добавим и още няколко аспекта към нея. След каските, е ред да ви представим няколко модела наколенки на SCOTT, с които карането ви ще е перфектно и няма да ви се налага да мислите за странични неща.

SCOTT Mission

SCOTT Mission

Oсвен безопасността, която осигуряват, към основните характеристики на SCOTT Mission добавяме и комфорта и лесното напасване спрямо коляното. Това се случва благодарение на лекотата на наколенката, както и разтегателната мрежеста конструкция, която има. Друго предимство на модела е, че EVA подплатата и материята му предпазват от протъркване, а това от своя страна ви защитава, докато въртите педалите. Самата конструкция на SCOTT Mission е Soft-Shell. Тя предлага оптимално съотношение между подвижност, дишаемост и комфорт. Това прави наколенките идеални за дисциплини като cross-country.

SCOTT Mission

Наколенките се предлагат в различни размери, включително и за деца – Scott Mission Jr.

SCOTT Grenade EVO D30

SCOTT Grenade Evo

SCOTT Grenade EVO D30 е моделът, който е подходящ за дисциплините даунхил, фрийрайд и ендуро. Сред основните им предимства е специалният D30 гел. Най-същественото при него е, че се втърдява при удар. Покрието на наколенката е здраво и леко, а освен това се и вентилира. Конструкцията на SCOTT Grenade EVO D30 е от перфориран неопрен. Моделът има и ергономично поставени страпове за пристягане, а всички тези характеристики го правят идеален за някоя от изброените по-горе дисциплини, независимо дали става въпрос за изкачване или спускане по време на практикуването им.

SCOTT Grenade Evo

SCOTT Grenade EVO D30 е идеално съвместим с протектора за пищяли SCOTT Grenade Evo. Той от своя страна се характеризира с минималистичен дизайн, който е и ергономичен. Страповете, които свързват наколенките с този модел протектори, са здрави и удобни. Те лесно се пристягат към крака. SCOTT Grenade Evo също имат D30 гел, както и конструкция от перфориран неопрен. Това от своя страна прави и тях подходящи за дисциплините даунхил, фрийрайд и ендуро.

shin guards grenade evo

Посочените по-горе модели можете да намерите в магазините на SCOTT – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14, както и онлайн на scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.