Да пътуваме до Френските Алпи безплатно тази зима

Игра на Мармото ни дава възможност да спечелим безплатна зимна екскурзия

0
 

Сподели

Shares

Точно в този момент зимата може да ви се струва далеч, но наближава времето, в което тя ще се окаже на една ръка разстояние от вас. Подобни мисли подсказват, че съвсем не е рано да запланувате следващото си вълнуващо зимно пътуване. Към настоящия момент Мармото ви дават възможност освен всичко, то да бъде и безплатно. За целта просто трябва да се включите в играта им, която може да ви отведе до една от основните им дестинации – Бриансон или Alpe d’Huez.

Мармото

За да се включите в нея, трябва да следвате четири лесни стъпки.

1) Споделете публично Facebook поста от страницата на Мармото с видеото за играта
2) Харесайте Facebook страницата на Мармото
3) Абонирайте се за бюлетина им
4) Коментирайте с “Готово” под Facebook поста, когато изпълните горните 3 стъпки

След като настъпи краят на играта, жребий ще определи кой е големият късметлия. Той ще има възможност да пътува до Бриансон & Сестриере в периода от 19 януари до 26 януари или до Alpe ‘Huez & Les 2 Alpes в периода от 2 февруари до 9 февруари. Наградата включва настаняване за целия период на пътуването, ски карта, автобусен транспорт и застраховка за един човек.

Les 2 Alpes
Les 2 Alpes/Photo: Wurzeller /en.wikipedia.org

В случай, че вече имате резервация за пътуване при Мармото и спечелите наградата им, те ще редуцират крайната цена от него. Ако все още не сте направили своята резервация, то може да я направите вече безплатно за вас. Наградата може да бъде използвана само за типове настанявания, за които има наличности към датата на направа на резервацията.

Не се колебайте да се възползвате от вълнуващото предложение възможно най-скоро, тъй като то ще е активно до 5 септември 2018, 23:59 EET (българско време). Печелившият участник ще бъде обявен на 7 септември.

Повече информация за играта можете да намерите и на официалния сайт на Мармото.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.