Да изживеем магията на плаването с Exploring Sailing

Клубът предлага както ветроходни обучения, така и плавания с туристическа цел

0
 

Сподели

Shares

Exploring Sailing

Въпреки че лятото често проявява своите капризи, няма как да отречем, че не спираме да мечтаем за пълноценна почивка, някъде далеч, където освен порива на вятъра, имаме възможност да усещаме и порива на свободата. Плаването с яхта е една от тези вълнуващи активности, които ни въвличат в приключение. То от своя страна ни помага да бъдем себе си по най-добрия начин – като пътуваме, и освен това да изградим необикновена връзка с природата. Тези аспекти вдъхновяват и създателите на клуб Exploring Sailing. От 2004 г. той помага на много активни хора да изживеят магията на плаването, като ги въвлича не само в туристически пътувания с яхта, но и в различни ветроходни обучения. 

Exploring Sailing
Обученията

За тези години мнозина ентусиасти, освен че са успели да променят представите си що е то пълноценна почивка, са навлезли и в същността на ветроходството. Различни обучения и днес помагат на хората да започнат сами да управляват яхта. Те са едноседмични, а местоположението им едва ли може да бъде по-подходящо – Гърция.

Всеки един участник в обученията се изправя пред различни ситуации, които да го подготвят добре за безопасността на бъдещите му плавания.

Начинаещите капитани от своя страна имат възможност да се включат във флотилии, където ръководят самостоятелна яхта. И тъй като опитът е сред ценните неща, които един професионалист трябва да придобива, не се съмнявайте, че те го правят по най-добрия начин – с помощта на капитана на флотилията, който винаги е там да ги наставлява в трудни моменти.

Exploring Sailing
Плавания с туристическа цел

Сигурни сме, че няма да ви е трудно да се впуснете в подобно изживяване. Екипът на Exploring Sailing ще ви отдалечи от суматохата за известно време, като ви отведе до много красиви места по света. Сред тях са Гърция, Хърватия, Сардиния, Корсика, Турция, Балеарските острови, Карибите, Сейшелите, Тайланд. Още по-хубавото е, че с настъпването на зимния сезон у нас, идва време за множество екзотични плавания, в които можете да се включите. Не е нужно да имате предишен опит за подобен тип плавания, а просто желание за разнообразие и приключение в дните ви.

Exploring Sailing
База в България

Клубът разполага и с база за водни спортове на плажа Аркутино, където можете да се запишете за обучения по уиндсърф и ветроходни катамарани. Освен това, ако имате предишен опит, можете просто да отидете в училището и да си наемете уиндсърф, сърф, SUP и каяци, а след това да изпитате емоцията от разходка по един от най-красивите заливи на родното Черноморие, който се намира в района на три резервата и устието на река Ропотамо.

Жадувате за подобни преживявания, нали? Не се колебайте да си подарите някое от тях. За целта се свържете с екипа на Exploring Sailing и намерете повече информация за клуба на официалния му сайт, както и във фейсбук.

Exploring Sailing

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.