Намаление на избрани продукти на TACX в Bike Center

Възползвайте се от възможността в магазините на Bike Center до 15-и септември

0
 

Сподели

Shares

Тренировките вкъщи са един от ефективните начини, по който едновременно можем да бъдем активни и да спестим ценно време, което да оползотворим с други дейности. С развитието на технологиите имаме все повече възможности, а една от тях, която не е за изпускане, идва с велотренажорите на TACX. С помощта на технологиите, с които са изработени, както и интерактивните им програми, ние ставаме все по-добри от собствения си хол, като вземаме участие в надпревари като Tour de France и се състезаваме с други колоездачи в реално време.

Велотренажори TACX

Ако тази идея ви се струва примамлива, ние от своя страна ще ви зарадваме още повече, като ви споделим, че не само велотренажорите, но и други продукти на марката TACX, достигат до вас на специални цени. За целта, до 15-и септември, посетете най-удобния за вас магазин на Bike Center в страната или направете покупката онлайн чрез техния сайт.

Не се колебайте да се сдобиете със супер оборудване, благодарение на което имате възможност дори да подобрите времената на най-добрите колоездачи.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.