Намаление на велосипеди Cube в Bike Center

0
 

Сподели

Shares

Лятото още не е свършило, а дори и да е преполовено не се натъжавайте, защото предстои есента, а тя е един от най-прекрасните сезони за колоездене. Плюс това изглежда, че топлите, безоблачни дни са наред.

До края на август в Bike Center пък е наред голямо намаление на велосипеди от световноизвестната марка Cube. Намалението обхваща новите модели от продуктовата гама за 2018 година. Не е лошо да не чакате до последния момент обаче, защото количествата са ограничени.

Bike Center Promo

Промоционалните модели могат да бъдат закупени както от някой от десетте магазина на Bike Center в страната, така и онлайн от сайта. Bike Center предлагат възможност за плащане в брой, с карта или на изплащане, а последният вариант звучи доста добре на фона на летните отпуски, когато бюджета е тясно разпределен. Ако изберем вариант за поръчка онлайн пък, избраното колело ще бъде при нас до 3 работни дни и ще имаме опция за преглед преди плащане.

Всички актуални промоции и новини около Bike Center можете да следите във фейсбук страницата им, а на сайта можете да разгледате още модели велосипеди на различни марки, аксесоари, компоненти и екипировка.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.