Изложба на Red Bull ни пренася отвъд обикновеното

0
 

Сподели

Shares
Red Bull изложба
Фотография: Marcelo Maragni/Red Bull Content Pool

Няма да е преувеличено, ако кажем, че светът на екстремните и приключенски спортове нямаше да бъде същият без Red Bull и постоянната им “мисия” да вдъхновяват хора и идеи. Атлетите от отбора, проектите, които често надскачат границите на мисленото за възможно, творческите събитя, насърчаващи всеки да развихри въображението си и социалните инициативи, обединяващи стотици хиляди по света, са вдъхновявали и нас неведнъж, а случките от необятния свят на Red Bull са присъствали на страниците на световни медии и десетки издания.

Весо Овчаров, Кападокия
Снимка: Predrag Vuckovic/Red Bull Content Pool, атлет: Весо Овчаров по време на световния рекорд за троен синхронизиран инфинити тъмблинг в Кападокия, Турция

Между 7-и и 21-ви август всички можем да се потопим в някои от най-вълнуващите моменти от историята на Red Bull, както по света, така и в България, като посетим изложбата, разположена на “Моста на влюбените” в София (до НДК). Тя се организира с подкрепата на Столична Община и е една от Галериите на открито, които всеки може да посети.

Red Bull BC One
Снимка: Little Shao/Red Bull Content Pool

60 пана, включващи фотографии от проекти, събития, състезания и постижения, ни правят свидетели на незабравими епизоди от случващото се за, около и по идея на Red Bull. Всяко от паната е придружено и от кратък текст, даващ информация за това, което фотографията изобразява.

Red Bull Ride the Palace
Red Bull Ride the Palace/Снимка: Olaf Pignataro/Red Bull Content Pool

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.