Тротинетки за трикове за малки и големи

0
 

Сподели

Shares

Знаем, че ентусиазмът на детето ви да прекарва време навън, да кара тротинетка и освен това да се научи да прави яки трикове с нея, няма да изчезне толкова лесно. Затова ако сте решили да му подарите готина тротинетка, не се колебайте да го направите. В случай, че се чудите как да изберете от изобилието на пазара, запознайте се с предложенията на магазини SCOTT, с които несъмнено ще се чувствате щастливи от факта, че малчуганът ви също е щастлив, а защо не да пробвате някое оли и вие? А настоящият момент това да се случи е много подходящ, тъй като ще намерите тротинетките с отстъпка по повод настъпващия първи учебен ден.

Какво е нужно, за да правиш най-яките трикове и да ставаш все по-добър в тях? Една тротинетка и ентусиазъм. Ако се чудите за първото, веднага ви казваме, че MFX Custom Extreme мигновено ще се превърне в един от най-верните спътници на детето ви.

MFX Custom ExtremeМоделът е от висок клас и е подходящ за всички карачи над 8-годишна възраст. Тротинетката, която тежи едва 3,8 кг., пристига при вас в комплект с два чифта колела (110 и 120 мм), както и спирачки. Освен това ще я получите в специален кашон, за да не се лишите от удоволствието да си я сглобите сами.

MFX Custom Extreme

MGP VX7 Extreme е подходящ модел за напреднали карачи (8 г.+). Благодарение на здравината и надеждността му, децата бързо научават нови трикове, които след това прилагат с лекота. При този модел производителят е използвал хидро-графика: технология за полагане на цвета, която гарантира, че всяка тротинетка е уникат. Именно заради уникалния външен вид дизайнерите са подбрали и прозрачна шкурка.

MGP VX7 Extreme

Освен уникалния дизайн, MGP VX7 Extreme може да се похвали с много технологии: дъската е изработена от топлинно обработен алуминий с 3° конкейв извивка. В нея има отвори за намаляване на теглото.

MGP VX7 Extreme

Вилката е от кован, а след това фрезован алуминий, а чашките – интегрирани, колелата са с алуминиева сърцевина. Важно удобство са качествените и дълги грипове (150 мм). Теглото на тротинетката е едва 3,6 кг.
MGP VX7 Extreme

MGP Scooter VX4 Nitro е супер здрав модел, който също е подходящ за вече опитните карачи над 12-годишна възраст. С него всеки може да прави трикове, стига да е достатъчно смел.

mgp-vx4-nitro

Това е възможно благодарение на качествената изработка на всички важни характеристики. Дъската е широка – 4,5” с 3 градуса конкейв извивка. Кормилото има здрава скоба с три болта, а самото то е изработено от хром-молипденова стомана с размери 21”Х 23”. Гриповете са Madd Gear Extra Wide TPR Grind. Тротинетката има бар екстендери, с които кормилото може да стане по-широко. Вилката отново е без резба, а чашките интегрирани, вече разбрахме защо. Колелата са с алуминиеви спици. Теглото на модела е 3,97 кг, а товароносимостта – 100 кг.

Посочените модели намерете в магазините на SCOTT – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14, където можете да получите и професионална консултация за тях, или онлайн на scott.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.