Директно проследяване на Андрей Гридин по Е4

0
 

Сподели

Shares
Андрей Гридин
Снимка: архив Андрей Гридин

На 3-и август Андрей Гридин стартира скоростното си преминаване по международния туристически маршрут Е4. Точно в 16:00 часа Андрей ще започне предизвикателството от площада в столичния квартал “Драгалевци”. Стартът на Е4 за Андрей беше отлаган няколко пъти, но в момента прогнозата за времето вещае добри дни, така че очакваме успешно представяне на ултрабегача.

Андрей Гридин
Снимка: www.facebook.com/gridinpro/

По време на скоростното си преминаване Андрей ще използва часовника Fenix 5X от Garmin и за първи път ще разчита и на GPS сателитният комуникатор Garmin inReach SE+. Благодарение на inReach всички ние ще можем да следим директно придвижването на Андрей по маршрута през страницата на Garmin Bulgaria.

“Със сателитния комуникатор inReach SE+ със 100% световно покритие от спътник Iridium, мога да изпращам и да получавам текстови съобщения извън зоната на покритие на мобилния телефон.” – отбелязва бегачът. Устройството обаче има още полезни функции и се счита за една от най-добрите технологии, които могат да се окажат животоспасяващи в екстремни ситуации.

Garmin inReach
Снимка: Garmin.com

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Garmin inReach – безопасност отвъд екстремните граници

Дни преди да стартира по Е4, Андрей ни сподели и някои от основните функции, заради които бяга с часовника Fenix 5X.

Андрей Гридин х Гармин
Снимка: Андрей Гридин

От всички предимства, с които разполага Fenix 5X, безспорно номер едно са вградените карти, без които вече не мога да бягам състезания.

Често, преди тренировка на ново и непознато за мен трасе, с помощта на Garmin BaceCamp и топографската карта на моя Fenix 5Х правя тракове, за да съм сигурен че няма да се загубя.

Възможността да следя моето натоварване, време за възстановяване, лактатен праг и други, е безценна и е възможна с помощта на Training Status. След тренировка винаги проверявам Training effect (аеробните и анаеробните резултати). Това са функции, ,които оттук-нататък винаги ще търся, какъвто и часовник да използвам.

Garmin Fenix 5X
Garmin Fenix 5X

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.