Помогнете на природата, спечелете приключенски награди

Като се включите в томболата на InCamp "От трън, та на плаж"

0
 

Сподели

Shares
InCamp
Снимка: InCamp

Усещането да съчетаваш полезното с приятното само по себе си е толкова хубаво, че няма как да не се възползваш от подобни възможности, когато се появят пред теб. Точно затова InCamp приканва всички вас – приключенци, да се включите в свежата им лятна кампания-томбола, в която полезната дейност ще бъде приносът ви към опазването на околната среда, а приятната – възможността в оставащите дни на лятото (а и всяко следващо след това) да намирате вдъхновение под звездите, като спечелите палатка за кола Yakima SkyRise.

InCamp

От трън, та на плажЗа целта трябва да извървите няколко лесни стъпки. С включването си в кампанията, всеки желаещ не просто участва в томболата за спечелване на палатка за кола, но и подпомага Асоциация на парковете в България.

Участието в томболата се гарантира чрез закупуване на тениската-символ на кампанията, като 20% от стойността ѝ отиват за подпомагане изучаването и развитието на българските паркове и система от защитени територии. Тениските, освен че изглеждат страхотно със свежия си дизайн, са изработени от еко памук.

Тениските могат да бъдат закупени от магазин Stormshop – София, бул. Черни връх 80 или онлайн тук (доставката е безплатна), след което автоматично ще бъдете включени сред участниците в томболата.

Няма как да не обърнем внимание и на следващата стъпка в кампанията – томболата. Тя ви предоставя вдъхновяващата възможност да спечелите палатката за кола SkyRise, с която приключенията ще се превърнат в най-добрия ви приятел. С нея няма да се налага да мислите за нищо освен за момента тук и сега.

InCamp
Снимка: InCamp

Любимото ни нещо за палатката Yakima SkyRise е, че на практика се разпъва над земята – колко точно яко трябва да е това?! Все едно отново си дете и спиш на втория етаж на леглото, само че си пораснал и си заобиколен от красивата природа, а звездите над теб са си съвсем истински, а не от пластмасовите, които лепеше по стената и тавана, за да флуоресцират в тъмното. Освен това тази палатка за кола си има вграден матрак, а само който не е спал с матрак в палатката си, не знае колко хиляди пъти по-комфортно е това. Разбира се, както всяка хубава палатка, и тази е изработена от 210D nylon – най-добрата материя за къмпинг екипировка, дишаемостта и здравината, има си мрежа против комари, монтира се супер лесно и без инструменти, но е на покрива на собствената ви кола. Стълбата и всичко останало, необходимо за монтаж, е включено в комплекта, а от вас се изисква само да махнете покривалото, да сложите стълбата и да се наслаждавате на уюта на новия си временен дом. А още по-хубавото е, че най-необходимите ви вещи са на една ръка разстояние от вас, в колата.

Yakima Sky RiseЗнаем, че вече искате да поемете нанякъде с палатка като SkyRise. Затова не се колебайте да бъдете сред хората, които освен че могат да я спечелят, ще допринесат и за благото на околната среда. Повече за самата кампания можете да намерите и на официалния сайт на InCamp.

InCamp

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.