Red Bull BEAT4 предизвиква любителите на плажния волейбол

Да станат част от вълнуващ турнир, който ще се проведе през август

0


Дата на събитието: 04.08.2018

Сподели

Shares

Знаем, че обичате нестандартните предизвикателства, затова ние с готовност отправяме едно към вас. Ако комбинацията от плаж и волейбол е сред любимите ви, турнирът Red Bull BEAT4 ви очаква, за да покажете най-доброто от себе си.

Четири турнира по плажен волейбол ще се проведат през август. За да се включите в тях, трябва да организирате отбор от общо четирима души. Сред задължителните условия са представителите на тима да са пълнолетни и освен това да има поне една жена.

Red Bull BEAT4

Самите турнири ще се проведат в два уикенда, като началото ще бъде поставено на 4-и август в Крапец. На следващия ден фокусът ще бъде изместен към “Рапонги бийч” във Варна, а на 17-и август се пренасяме на “Какао бийч” в Слънчев бряг.

На 18-и и 19-и август домакин на турнира ще бъде новият бар “Перла” в Приморско, където ще се проведе и финалната надпревара. Отборите, които разкрият пълния си потенциал и заслужат мястото си сред най-добрите, ще се класират за нея. А за да ви мотивираме още повече да се преборите за най-високото стъпало на почетната стълбичка, ще ви кажем, че шампионите ще посетят Световното първенство по волейбол за мъже, което ще се проведе в периода от 21-ви до 23-ти септември в Милано.

Red Bull BEAT4
Photo: Martin Steinthaler / Beach Volleyball Major Series / Red Bull Content Pool

Нетърпеливи сте да се запишете? Направете го на място или онлайн като попълните формуляра тук. Крайният срок е един час преди началото на турнира, когато ще се проведе и техническа конференция.

Организатори на събитието са Red Bull и любителската волейболна лига Volley Mania. Те ще се погрижат да осигурят официалните топки за състезанията и ще подготвят игрищата, като височината на мрежата ще достига 2.38 м. Всеки един от турнирите ще е съпътстван от парти. Освен това, ако сте сред най-добрите отбори, ще получите вдъхновяващи награди от света на Red Bull. Повече информация за Red Bull BEAT4 можете да намерите и във фейсбук страницата на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.