Раници за велосипедисти

Запознайте се с моделите на SCOTT и изберете най-доброто за себе си

0
 

Сподели

Shares

Следващото велоприключение, в което ще се впуснете, е чудесен повод да се замислите дали то ще бъде съпътствано от най-добрата екипировка. Когато става въпрос за нея, е необходимо да си припомняме често, че изборът й е важна стъпка и затова той не трябва да се случва прибързано и необмислено. Този път, например, ще поставим фокус върху няколко велораници на SCOTT, които са добър пример за това какво ви е нужно, когато се отправите с колелото си към планинските пътеки.

В зависимост от това дали ще го направите за един или повече дни, има различни модели, които пасват на предпочитанията ви. Trail Rocket Evo Fr’ 16, например, е 16-литрова раница, в която можете да поберете всичко необходимо за еднодневното си приключение.

SCOTT Trail Rocket Evo FR' 24

По-важно обаче е да отбележим, че с нея ще се чувствате едно цяло, докато ставате все по-добри по планинските пътеки. Проветривият панел от задната страна ще ви помогне да усещате комфорт във всеки един момент, тъй като няма да позволи на раницата да ви спари, дори и в най-топлите дни. Знаем, че при планинските активности е важно да не правим компромис с нито един детайл от екипировката и в случая раницата. Затова отбелязваме и важността на колана, който при Trail Rocket Evo Fr’ 16 е широк, а кръстът ви през цялото време ще е в комфортната си зона.

SCOTT Trail Rocket Evo FR'

Други характеристики на модела са голямото отделение за инструменти, джоб за слънчеви очила, страничен джоб за помпа и инструменти. Раницата също така има и система за носене на XC или fullface каска. Trail Rocket Evo Fr’ 16 е съвместима с хидратор (той се продава отделно). Не пропускаме и покривалото за дъжд, както и светлоотразителните лога, благодарение на които останалите ще ви виждат в тъмното.

Самият модел предлага и друг вариант. 24-литровият Trail Rocket Evo Fr’ също отговаря на по-горе изброените характеристики, като основната разлика е, че в по-голямата раница можете да поберете повече неща и следователно – да се впуснете в няколкодневно приключение с нея.

SCOTT Trail Rocket Evo FR' 24

Ендуро карачите също могат да разчитат на качество и комфорт с модела Scott Trail Protect Evo Fr’ 12. Една от най-важните характеристики на раницата, както и основно нейно предимство, е интегрираният протектор за гръбнака с D30 пяна. В нормално състояние тя е мека и пластична, но при удар се втърдява. Към това прибавяме и олекотената конструкция, както и вентилираните гръбен панел и презрамки, които ще ви позволят да карате часове наред, а едновременно с това да се чувствате комфортно.

trail protect evo 12

Trail Protect Evo Fr’ е компактна, но все пак побира всичко най-необходимо за еднодневното ви приключение. Раницата има система както за XC, така и за fullface каски. Тя също е съвместима с хидратор. Удобството ви е гарантирано благодарение и на кръстния колан, който освен това е олекотен и дишащ. С Trail Protect Evo Fr’ имате преден джоб с отделения за инструменти, мрежест джоб на презрамката и джоб за мобилен телефон. Моделът се характеризира и със страпове за носене на протектори отдолу и ластични странични джобове. Светлоотразителните й лога ще помогнат на останалите да ви виждат в тъмното. Освен това раницата разполага и с инструкции за оцеляване в критични ситуации.

trail protect evo 12

Посочените по-горе модели можете да намерите в магазините на SCOTT – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14 или онлайн на scott.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.