Да разхладим горещите дни с рафтинг по река Тара

0
 

Сподели

Shares

Готови ли сте да се впуснете в ново за вас приключение, което ще помните дълго и ще искате да преживявате пак и пак? Предизвикваме ви да го направите! Екипът на рафтинг център “Дрина-Тара” е на същото мнение и затова очаква всички неуморни ентусиасти да изживеят емоцията от рафтинг по един от най-големите каньони в света, който носи името Тара.

Рафтинг по река Тара

За да сте максимално улеснени и да не мислите за излишни неща, от центъра предлагат различни програми, които са направени според предпочитанията на всички гости. Една от тях ви предлага 3-дневно приключение сред красотата на Босна и Херцеговина, което ще ви изправи пред предизвикателството да преминете 25 км по кристално чистите води на река Тара. Освен това ще имате възможност да се насладите на безгрижие и нощи под звездите, както и музика и огън на територията на центъра, който се намира точно до брега на реката. Няма как да пропуснем и факта, че преживяването не би било същото без местните специалитети, които се предлагат на място, в екологично чиста среда.

Първият ден от програмата е предивден за посрещане на всички гости в центъра, след което идва ред за настаняване в бунгалата.

Рафтинг по река Тара

След това имате свободно време, което можете да оползотворите по различни начини – има условия за волейбол и футбол или просто можете да поседнете на някоя от пейките край реката, за да се убедите лично колко красив е районът. Емоцията от първия ден е допълнена с вкусна вечеря, която може да се случи край огън и хубава музика.

Още на сутринта на втория ден ще имате възможност да дадете поле за изява на приключенската си същност. Именно тогава е самото рафтинг преживяване, което в продължение на 25 км ще ви отвежда в най-атрактивната част на каньона – край водопади, извори и красиви гледки.

Рафтинг по река Тара

Освен това ще имате възможност и да поплувате. Преди да се случи това, разбира се, ще има и обучение, по време на което ще научите как да се справяте в различни ситуации, които могат да се случат на самото рафтинг приключение. Активният ден няма как да не бъде съпътстван от вкусна храна. Затова организаторите са се погрижили да запълнят програмата както с обяд, така и с вечеря.

Третият ден ще ви събуди с аромат на току-що приотвена закуска, което почти сигурно ще ви накара да искате да останете още или просто да се върнете отново на брега на Тара.

Рафтинг по река Тара

Най-хубавото е, че не ви е нужен предишен опит, за да се впуснете в нещо подобно. Екипът на рафтинг центъра ви очаква, независимо колко човека поемете натам. Той ще се погрижи за вашата сигурност и безопасност по време на престоя ви. А какво още е нужно да вземете със себе си, освен доброто си настроение, цената на приключението и контакт с организаторите можете да намерите на официалния сайт на “Дрина-Тара“.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.