Изложба ни пренася в шантавия свят на Red Bull Soapbox

0


Дата на събитието: 23.07.2018

Сподели

Shares

Red Bull Soapbox

Между 23-и юли и 6-и август се пренасяме в креативния свят на самоделно направените безмоторни колички. Изложба, посветена на Red Bull Soapbox, очаква да бъде разгледана в градинката пред Народния театър, “Градска градина София”. Тя се организира с подкрепата на Столична Община и е една от Галериите на открито, които всеки може да посети.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Red Bull Soapbox: време е за гласуване

Red Bull Soapbox

32 пана, показващи кадри от някои от най-вълнуващите моменти в многобройните издания на надпреварата по света, само ни загатват какво предстои да се случи на 30 септември на столичния булевард “Черни връх”, когато Red Bull Soapbox ще превземе България за втори път.

Освен кадри, уловили щурите колички в действие, всяко пано е допълнено и с факт от трудно описуемата история на Red Bull Soapbox.

Red Bull Soapbox
Снимка: Marv Watson/Red Bull Content Pool

Искате ли да знаете кой шампион на Формула 1 също е участвал в Red Bull Soapbox със собствена количка? Посетете изложбата в дните до 6-и август. Научете коя е най-високата скорост, която Red Bull Soapbox количка може да достигне, спускайки се по стръмен наклон. Разберете къде са се провели най-много на брой състезания, както и коя е държавата, в която се е провело стотното издание плюс още много факти, включително и от първото издание на Red Bull Soapbox в София през 2014 година.

Red Bull Soapbox
Снимка: Marv Watson/Red Bull Content Pool

Актуалната информация за състезанието Red Bull Soapbox София 2018 можете да следите на фейсбук страницата на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.